Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve geleneksel olarak düzenlenen Şemsi Denizer Futbol Turnuvası 30 Temmuz 2021 tarihinde başlıyor. Turnuvaya katılacak olan takımlardan Akkuşspor turnuvaya çok özel bir hedefle katılıyor. Akkuşsporlu futbolcular hem memleketlerinin isimlerini duyurmak, hem de geçtiğimiz günlerde Fırat Kalkanı Operasyonun'da şehit düşen İstihkam Astsubay Fatih Güney'in adını yaşatmak ve olası şampiyonluk halinde kupayı şehit ailesine teslim etmeyi hedefliyorlar.

"KUPAYI ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE TESLİM EDECEĞİZ"

Şemsi Denizer Futbol Turnuvasına katılacak olan Akkuşspor'un takım sorumlusu İbrahim Sevindik konu hakkında şunları söylediB: "Merhum Şemsi Denizer turnuvasındayız. Zonguldak'ta yaşayan Akkuşlular olarak 2001 yılında Zeki çelebi ve Recep Kırık abimizin kurduğu Akkuşspor takımı İbrahim Sevindik, Ayhan Aydemir ve Umut Kırık tarafından Zonguldak'ta Akkuşumuzu yaşamak, yaşatmak tanıtmak, özlem ve hasret gidermek için bir takım aktivasyonumuz devam ediyor.

Tüm Akkuşluları takımımıza destek vermek için 1 Ağustos pazar akşamı 18.00 da Fener üst sahada çıkacağımız ilk maça bekliyoruz.

Allah nasip ederse inşallah ödül olan kupayı kazanırsak Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesinde teröristlerce kirpi aracına düzenlenen saldırıda Şehit olan Ordu Akkuş Akpınarlı hemşerimiz İstihkam Astsubay Çavuş Fatih Güney'in babası Hidayet Güney, Annesi Emriye Güney'e, şehidimiz ve tüm Şehitlerimizi için Şehidimiz Fatih Güney'in ailesine Akkuşumuza göndereceğiz.

Turnuvanın anlamı bizim için değeri arttı. Hem Merhum Şemsi Denizer'i anacağız, hem Akkuşumuzu yaşayıp tanıtacağız, aynı zamanda Şehidimiz İstihkam Astsubay Çavuş Fatih Güney için mücadele edeceğiz"