Birinci Amatör Küme Merkez Grubu play-off maçları sonunda Elvanpazarcıkspor namağlup şampiyonluğa ulaştı. Sezon öncesinde güçlü bir kadro kuran kırmızı-beyazlı ekip bütün bir sezon boyunca istikrarlı sonuçlarla mutlu sona ulaştı.

MUTALİP ÖZDEMİR TARİH YAZDI

Bir çok takım sezon öncesinde güçlü kadro kurup sezona şampiyonluk parolasıyla başlıyor, ancak yönetimlerin yanlış tutumu, yanlış idaresi, teknik adamların yanlış taktik, yanlış kadro seçimi, uyumsuzluk sezon sonu hayal kırıklığı yaşatıyor.

Elvanpazarcıkspor'un başarılı antrenörü Muttalip Özdemir sezon boyunca bu hatalara düşmeyerek elindeki kadro ile bu sezon harika işler çıkartarak takımını Süper Amatör Lige çıkarmanın haklı gururunu yaşıyor. Her maça rakibe göre teknik-taktik belirleyen, yönetim ve futbolcularla uyum içinde olan, tüm zorlukları aşan Muttalip Özdemir bir takım namağlup şampiyon nasıl olurun hikayesini yazdı ve sahadaki aslanları ile şampiyonluğa ulaştı, alkışı haketti.

Pazar günü oynadığı İnağzıspor maçında yaklaşık 70 dakika 10 kişi mücadele etmesine rağmen soğukkanlılığını koruyarak rakibini 4-2 mağlup eden Muttalip Özdemir ve aslanları şampiyonluk kupasını kaldırarak şaibesiz, tertemiz bir şampiyonluk elde etti. Muttalip Özdemir ise adını Elvanpazarcıkspor tarihine altın harflerle yazdırdı.

KUPA ELVANPAZARCIKSPOR'A YAKIŞTI

Elvanpazarcıkspor kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Spor Saha Komiserleri Dernek Başkanı Bülent Tuna'nın elinden aldı. Kupa Elvanpazarcıkspor kulübünde gururla yıllarca yerini alacak.