Zonguldak İkinci Amatör Küme Merkez B Grubu'nda mücadele eden Elvanpazarcıkspor grubunda oynadığı 4 maçta 4 galibiyet alarak şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduğunu göstermişti.

Corona virüs salgını nedeniyle liglere ara verilmesiyle birlikte şampiyonluk yolunda hızı kesilen Elvanpazarcıkspor'un hevesi de kursağında kaldı. Kırmızı-lacivertli ekip sezon öncesinde yaptığı flaş transferlerle kadrosunu güçlendirerek geçtiğimiz sezon play-offta kaybettiği şampiyonluğu bu sezon kazanmak için her türlü fedakarlığı yaptı.

Corona virüs nedeniyle ertelenen maçların en erken Haziran ayında başlama mesajını veren TFF tüm takımlara mesaj vermişti.

Ligde son maçını İnağzıspor ile oynayan ve sahadan 3-0 galip ayrılan Elvanpazarcıkspor 12 puanla liderliğine elinde bulunduruyor. Kırmızı-beyazlı ekip maçların tekrar başlaması halinde ilk maçını ligde ikinci sırada bulunan Cumayanı Gençlik ile oynayacak.

HEYECAN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

4 maçta 4 galibiyet alarak 12 puanla liderliği elinde bulunduran Elvanpazarcıkspor şimdi liglerin başlamasını bekliyor. Kaldığı yerden devam etmek isteyen kırmızı-beyazlı ekip liglerin başlamasını iple çekiyor.