19-21 Ocak tarihleri arasında Mersin'de gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasına katılan Zonguldaklı sporcular Elif Nas Bostancı 70 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. Bir diğer sporcumuz Çağrı Doğan ise +90 kiloda rakiplerini devirerek Türkiye şampiyonu oldu.

Judo Teknik Direktörü Metin Aydoğan'ın yanı sıra İl Antrenörü Metin Sönmez himayesinde çalışan Elif Nas Bostancı ve Çağrı Doğan çalışmalarının meyvelerini Mersin'de toplamanın gururunu ve onurunu yaşadılar, yaşattılar.

Bu başarıları ile Milli takım kampına katılma hakkı elde eden sporculardan Elif Nis Bostancı Trabzon'da, Çağrı Doğan ise Samsun'da Milli takım kafilesine katılı

KAMP ÖNCESİ HAKAN YÜKSEL'İ ZİYARET ETTİLER
Türkiye şampiyonu sporcular Elif Nas Bostancı ve Çağrı Doğan Milli takım kampı öncesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel'i ziyaret ettiler. Ziyarette Judo Teknik Direktörü Metin Aydoğan ve İl Antrenörü Metin Sönmez de hazır bulundu.

Sporcuları ve antrenörleri kutlayan Hakan Yüksel, sporcuları ödüllendirdi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüksel "Ümitler Judo Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Elif Nas Bostancı ve Çağrı Doğan ziyaretimize geldiler. Teknik Direktörümüz Metin Aydoğan ve İl Antrenörümüz Metin SÖNMEZ ile sporcularımıza başarılarından dolayı teşekkürlerimizi ileterek başarılarının devamını diliyorum. Sporcularımıza aynı zamanda Milli takım kampında da başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi