TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta 22 puanla 14'üncü sırada bulunan ve Cuma günü sahasında oynadığı Pendikspor maçından hakem faciasıyla 3-2 yenik ayrılan Zonguldak Kömürspor Çarşamba günü deplasmanda Uşakspor'a konuk olacak.

MHK Uşakspor-Zonguldak Kömürspor arasında 26 Ocak 2022 tarihinde 13.00'da oynanacak maç öncesinde hakem triyosunu açıkladı. Maçı Kayseri Bölgesi Klasman hakemlerinden Alim Kandemir yönetecek. Kandemir'in yardımcılıklarını ise yine Osman Baruk, Buğra Can Semercioğlu yapacak. Maçın 4'üncü hakemi ise Adem Sarıtaş.

CUMA GÜNÜ ALPASLAN ŞEN KATLETMİŞTİ, SIRA BİR KEZ DAHA ALİM KANDEMİR'DE Mİ?

Cuma günü sahasında Pendikspor'u konuk eden Zonguldak Kömürspor 2-0'dan 2-2'ye getirdiği maçın 90+8'nci dakikasında uydurma penaltı ile Zongludak Kömürspor'un ipini çeken hakem Alpaslan Şen'in ardından TFF bu kez ilk yarı oynanan Pendik maçında Zonguldak Kömürspor'u katleden hakemi Çarşamba günü oynanacak Uşakspor maçına atadı.

PENDİK DEPLASMANINDA MAÇI BU HAKEM KATLETMİŞTİ

Zonguldak Kömürspor'un ilkyarıda 3-2 kaybettiği, İstanbul'da oynanan Pendikspor maçının hakemi olan Ali Kandemir 90 dakika genelinde Zonguldak Kömürspor'un aleyhine çaldığı ve çalmadığı düdüklerde skandal yönetim göstermişti. Kandemir ayrıca 90+4'üncü dakikada Emra Kara'nın skoru 3-3 yaptığı golü de ofsayt gerekçesiyle iptal etmiş büyük tepki almıştı.

Uşakspor-Zonguldak Kömürspor maçını yönetecek olan Kandemir'in nasıl bir yönetim göstereceği merak ediliyor.