Bartın'ın tatil beldesi İnkum sahiline akşam saatlerinde bir erkek cesedi vurdu. Yapılan incelemenin ardından cesedin kimliğinin belirlenmesi için hastaneye kaldırıldı.

Akşam saatlerinde inkum sahilinden güneşin batışını izlemek isteyen vatandaşlar sahilde bir erkek cesedi ile karşılaştı. Durumu jandarma ekiplerine haber verilmesinin ardından olay yerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığına bağlı dalgıçlar geldi. Yapılan ilk incelemenin ardından sahile vuran cesedin erkek olduğu ve 40-45 yaşlarında üzerinde elbise olmadığı sadece ayaklarında çorapların olduğu ve vücut bütünlüğünü koruduğu muhtemelen 1 haftadan beri denizde olduğu ile cesedin üzerinde darp yada yara izi tespit edilmedi. Ekiplerin sahilde inceleme yaptığı sırada vatandaşların cep telefonları ile görüntü çekmeleri de dikkat çekti.

Yapılan incelemenin ardından ceset torbasına konulan kimliği belirsiz şahıs cenaze aracı ile otopsisi yapılmak üzere Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.