. Turizm ise dinlenme, eğlenme, görme ve tanıma alanında başka bir ülkeye gitmektir. Sağlık turizmi ise bireylerin sağlıkları için kendi ülkelerinden dışarı çıkarak, başka bir ülkede sağlık hizmeti almasıdır. IntClinics, tüm dünyadaki hastaların en iyi sağlık hizmetini alabilmesi için online randevu ve hastane bulma alanında hizmet veren global bir sağlık turizmi sağlamaktadır.

Tüm dünyada sağlık turizmi oldukça gelişmiş bir sistem olmaktadır. Sağlık hizmetlerini alacak hastanenin ayarlanmasının yanında en iyi yolculuğun ve konaklamanın da yapılmasını sağlamaktadır. Londra merkezli IntClinics, yolculuğun en iyi şekilde geçmesi ve en güvenilir şekilde sonlanması için tüm seçenekleri sizlere sunmaktadır. Her sağlık biriminde dünyanın her yanındaki doktor ve hastanelere ulaşmayı kolay hale getirmektedir. Her hasta için mümkün olan en iyi hizmeti sağlamakta misyonumuz arasında yer almaktadır.

Hastane Bulma Hizmeti

Sağlık turizminde global anlamda tüm hastalar için ideal hastaneyi bulmak ilk görevlerden bir tanesidir. Hastalığın en iyi ve kesin tedavisinin dünyanın her yerindeki hastanelerde araştırılması ve bulunması amaçlanmaktadır. Bu anlamda kliniğimiz hastane bulma alanında geniş bir network'e sahiptir. Bu sayede hastalarını tanıyan doktorlar ve doktorların bulunduğu hastanelerin bulunması da bizim görev tanımlarımızın arasında yer almaktadır. Medikal alanda tüm hastaların ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanması için detaylı bilgiyi hastalara sağlamaktayız.

Sağlık hizmetlerinde gerekli ve küresel boyuttaki ulaşılabilirliği sağlamak adına tüm hastaneler hakkında detaylı bilgiye sahip olmamız, hastalığın ne olursa olsun çözüme ulaşmasını sağlamaktadır. Hastane bulma alanında olduğu kadar seyahate dair tüm bilgileri en ince ayrıntısına kadar sizlere sunmaktayız. Yalnızca uluslararası standartlarda kabul gören hastanelerin bulunması ve doktorlar ile tedavi almanızı amaçlıyoruz. Bu hastanelere ulaşımı sağlamak adına tüm kontrolleri ve detayları da hastalara özel olarak sağlamaktayız. Bu sayede sizler için en iyi tedaviyi aldığınızdan emin olmaya çalışıyoruz.

Online Randevu Hizmeti

Sistemimiz tüm dünyada kabul görmüş ve uluslararası standartlarda kabul gören hastanelerin bulunması konusunda hizmet sağlamaktadır. Sıkı bir kalite ve güvence sayesinde hastaların en iyi sağlık hizmetinin olmasını sağlamaktadır. Hastaların gidecekleri yerlerde en iyi hizmeti alması ve hizmet alacakları yerdeki kişiler ile iyi bir iletişim kurmaları için her zaman hazır bir ekip ile hizmet vermekteyiz. Randevular sizin için en uygun zamanlarda online olarak oluşturulmaktadır. Sizin için en uygun hastane ve doktor ile online randevu alınarak, seyahatiniz planlanmaktadır.

Sağlık turizmi alanında verdiğimiz hizmet sayesinde hastalar için en iyi hizmeti vermekteyiz. Hizmetin sunulmasındaki tüm gereksinimlere hakim olan doktorlar, pazarlama uzmanları ve geliştiricilerden destek almaktadır. Online randevu alanında IntClinics, tüm dünyadaki en iyi tedavi yöntemini sunan doktor ve hastanelerden uygun randevuyu sizler adına bulmaktadır. Sizler için en uygun randevunun alınmasını sağlayarak, tüm sağlık hizmetlerinin sorunsuz olarak alınmasını sağlamaktadır. Uluslararası tüm hastalar ile doktorların tanışması için listeleme hizmetimiz sayesinde kolay şekilde randevuların oluşmasını sağlamaktayız.

Yurt Dışındaki Hastaneler

Tüm dünyadaki hastanelerin ve doktorların bulunması için geniş bir ağa sahip olan sistemimiz sayesinde sorunsuz bir sağlık hizmeti almanızı sağlamaktayız. Bu hizmetimiz sayesinde global anlamda tüm standartlara sahip hastanelere ulaşmanız kolay olmaktadır. Yurt dışındaki en iyi doktorların bulunduğu en iyi hastanelerde sizler için mümkün olan en hizmetin alınmasını kolay bir hale getiriyoruz. Uluslararası standartlarda kabul görmüş yurt dışındaki hastaneler sayesinde hastalara uygun en iyi kurumun bulunmasını sağlamaktayız. Bu sayede de en iyi tedavinin alınması aşamasında tüm iletişim desteğini sağlamaktayız.

Yabancı Hastalar

Hastalığın ne olduğunun bir önemi olmasan dünyanın her yerinden her vatandaş için gerekli sağlık hizmetinin alınmasını sağlayan sistemimiz, en iyi hastanenin bulunması konusunda destek olmaktadır. Yabancı hastalar global alanda kabul görmüş hastanelerde en iyi hizmeti alması için tüm desteği sağlamaktayız. Her hasta için en iyi hizmetin sağlanması en iyi kuruluşun bulunması ile bitmemektedir. Bunun yanında yolculuk boyunca gerekli tüm iletişim desteği de yabancı hastalar için sağlanmaktadır.

Neden IntClinics?

Uluslararası hastaların, klinikler ile tanışmasını sağlayan listeme platformumuz geniş bir ağa sahiptir. Bu sayede her hasta için en doğru doktorun ve en doğru hastanenin bulunması amaçlanmaktadır. Dünya'nın her yerindeki uluslararası standartlardaki hastaneleri bularak, sizler için en kaliteli sağlık hizmetinin alındığından emin oluyoruz. Online randevu almak konusunda profesyonel çözümleri sizlerle buluşturan IntClinics üst düzeyde bir çalışmaya imzasını atmaktadır.

Sağlık turizmi alanında herkes için en kaliteli hizmeti sunarak, tüm yabancı hastalar ve yabancı hastaneler arasında online randevu sistemini oluşturmayı sağlıyoruz. Yurt dışındaki hastaneler sizler için en güvenilir hizmeti vermesi için tüm ekip arkadaşlarımız her an iletişim halinde kalmaktadır. Yurtdışındaki hastanelere dair kapsamlı bilgileri takipçileriyle buluşturan intclinics; tam da aradığınız kalite standartlarında bir hizmeti sizlerle buluşturmaktadır.

Medikal turizme dair tüm ihtiyaçlarınızın karşılanması için en iyi ekip ile tüm yolculuğunuz boyunca destek sağlıyoruz. Bu sayede her an güvende kalmanızı ve gittiğiniz yerde sorunsuz bir hizmet almanızın garantisini veriyoruz. Siz sağlık alanında seyahatinizi gerçekleştirirken, ekibimiz de her an hazır bir şekilde yardıma hazır olacaktır. Bütün bu bilgiler ışığında IntClinics yüksek kalite standartlarındaki sağlık hizmetinin adresi konumunda yer almaktadır.