Zonguldak Öz Sağlık İş Sendikası İl Başkanı Recai Özcan sağlık çalışanlarının her birinin birer kahraman olduğunu belirterek "Sayın Cumhur başkanımız ve sayın sağlık bakanımız sağlık çalışanlarımıza destekliyeci ifadelerde bulunurken sağlık çalışanları için balkonlara çıkıp alkışlattığı bu süreçte sayın valimizin açıklamalarını talihsiz olarak ifade etmekteyiz" dedi.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde: "Dünyada ve ülkemizde yaşanan corona virüs salgını sebebiyle, Ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçtiği bu dönemlerde verilen demeçlere lütfen dikkat edilmelidir.

Hele böyle bir dönemde bu sürecin kahramanları tartışmasız çabaları ve gayretleri ile sağlık çalışanlarımızdır.

Sayın Cumhur başkanımız ve sayın sağlık bakanımız sağlık çalışanlarımıza destekliyeci ifadelerde bulunurken sağlık çalışanları için balkonlara çıkıp alkışlattığı bu süreçte sayın valimizin açıklamalarını talihsiz olarak ifade etmekteyiz.

Sağlık çalışanları bu güne kadar tüm olumsuluklara her türlü riske rağmen kendi canları pahasına da olsa bu süreçte görevlerini en iyi şekilde sürdürmektedirler.

Sayın valim tarih belki bu bu süreci yazacak çizecek olumlu ve olumsuz demeçler hiç bir zaman unutulmayacaktır.

Corona virüs (covid 19 ) a yakalanmış olan 137 sağlık çalışanlarımıza Allah şifalar versin dileklerinde bulunur ve bizler bu süreçte sağlık çalışanlarımızın dün olduğu gibi bugünde yanlarındayız."