AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, beraberinde Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu ve ERDEMİR Emeklisi Recep Tezcan ile birlikte; partisinin Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve aynı zamanda Zonguldak Koordinatör Milletvekili olan Kastamonu Milletvekili Metin Çelik'i Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret etti.

Ziyaretlerde, Kdz. Ereğli'de devam eden kamu yatırımları ile 2021 yılı yatırım programına alınan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Başkan Bozkurt, Kdz. Ereğli'de yapılan çalışmalara katkılarından dolayı Milletvekillerine teşekkür ederken; Milletvekilleri de kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı Başkan Bozkurt ile beraberindekilere teşekkür ettiler.

Başkan Bozkurt ile iş insanı Yazıcıoğlu ve Tezcan'ın Ankara'daki ikinci durakları ise Türk Metal Sendikası Genel Merkezi oldu. Burada Sendikanın Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş ile yapılan görüşmede konuşan Bozkurt, Türk Metal Sendikası ile Metal Sanayicileri Sendikası arasında ERDEMİR çalışanlarına yönelik imzalanan 28. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'nin taraflar için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sözleşmenin masa başında bağıtlanmasının Kdz. Ereğli'de memnuniyetle karşılandığını ifade eden Başkan Bozkurt, sözleşmenin karşılıklı uzlaşıyla imzalanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Odabaş'ta Sendika olarak tüm üyelerini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirterek, ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.