Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge, 1.Grup'ta sezona şampiyonluk parolasıyla girmesine rağmen kritik maçlarda puan kaybeden Ereğli Belediyespor, final niteliği taşıyan maçta ise yaklaşık 7-8 bin taraftarının önünde lider Silivrispor'a 2-1 yenilerek şampiyonluğu kaybetti, 3.lig hayallerini ileriki yıllara bıraktı.

EREĞLİ'DE YÖNETİME BÜYÜK TEPKİ OLUŞTU

Ereğli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, kulübe maddi-manevi büyük destekler vermesine rağmen Futbol Şubesi'nden sorumlu 2'nci Başkan İhsan Yazıcıoğlu ve yönetimi bir türlü uyumlu kadroyu bir araya getirerek hedefe ulaşamadı.

SOSYAL MEDYA YIKILIYOR

Taraftarlar Başkan Halil Posbıyık'ın desteği ve gayretine teşekkür ederken, İhsan Yazıcıoğlu ve yönetime de büyük tepki gösteriyor. Sosyal medyadan büyük tepki gören yönetimin istifası isteniyor.

EREĞLİ'DE "AKIN KATI" SESLERİ: "TAKIMI BİR TEK O ŞAMPİYON YAPAR"
İhsan Yazıcıoğlu ve yönetimi son 4 yıldır hedefe ulaşamamakla suçlayan taraftarlar sosyal medyadan, Halil Posbıyık'ın da desteği ile kulübün başına Akınspor Kulüp Başkanı İşinsanı Akın Katı'nın getirilmesini istiyor. Taraftarlar "Kulübü bir tek o şampiyon yapar" yorumları ise sosyal medyayı sallıyor.

AKIN KATI AÇIKLAMA YAPTI
Taraftarların talebine sosyal medyadan yanıt veren Akın Katı yaptığı açıklama ise imkan verilmesi halinde başkan olabileceği mesajı verdi.

Akın Katı mesajında "Sevgili kardeşlerim, büyüklerim güzel düşünceleriniz için sonsuz teşekkür ederim. Bu güzel dilekleriniz Ereğli futbolu için omuzumdaki yükü kat kat artırdı ve duygulandırdı. Sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Güzel günler göreceğiz. Sadece sabır..." diyerek başkanlık için yeşil ışık yaktı.