31 Ocak - 6 Şubat tarihlerinde Adana'nın Kozan ilçesinde düzenlen Oral Arslan Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda derece elde eden sporcular Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret etti.

31 Ocak - 6 Şubat tarihlerinde Adana'nın Kozan ilçesinde düzenlen Oral Arslan Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda ilk beşe giren 57 kiloda Zümrete Ustaoğlu 60 kiloda Cansu Demirer, Antrenörleri Selahattin Güven, Kulüp İkinci Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, As Başkan Tarkan Atik, Genel Sekreter Satılmış Yiğit, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Köksal, Paravoley Takımı Antrenörü Adem Çelik Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret etti.

11 BRANŞTA YÜZLERCE SPORCUMUZ VAR

Başkan Posbıyık, sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayarak, "Belediyespor sadece bir futbol takımı değil, Dışardan öyle bakılıyor ama Kdz. Ereğli Belediyespor olarak Kadın - Erkek Futbol, Paravolley takımı, Erkek - Kadın Basketbol, Hentbol, Boks, Bilek güreşi, Yelken, Engelli yelken, yamaç paraşütü var Müzik ve bağlama kursları var. 11 branşta yüzlerce sporcumuz var.

GENÇLERE BİZDEN BAŞKA DESTEK OLAN YOK

Gençlere bizden başka el atan yok. Bu çok zor da bir durum. Bu masrafları karşılamak ağır geliyor gerçekten. Her branşta elimizden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Başarınızdan çok mutlu olduk. Kızlarımızın böyle başarılı olmasından.

SİZİ ÖDÜLLENDİRMEK İSTİYORUM Biz de mecliste ödül vermek için gündeme getireceğiz. Meclis üyelerimizle ödül vermek istiyoruz. Gayretleriniz için başarılarınız için teşekkür ediyorum. Ereğli halkı da sizi alkışlayacak.

Antrenörleri Selahattin Güven ise Başkan Posbıyık'a verdikleri destek için teşekkür etti.