2021-2022 Dönemi UR 2430. Bölge 3. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Eray İlhan, Kdz.Ereğli Rotary Kulübü geçmiş dönem başkanları, kulüp üyeleri, Kdz.Ereğli Interact Kulübü üyeleri ve davetlilerin katıldığı Devir Teslim Töreni Tim's Fabrika'da gerçekleşti.

Tören, 2020-2021 Dönem Başkanı Ahmet Fındık'ın açılış konuşması ve misafirleri takdimi ile başladı. "Rotary Fırsatlar Yaratır" teması ile sürdürdüğü hizmet döneminin Covid-19 pandemisine rastladığını, buna rağmen yoğun faaliyet programına ekibi ve kulüp üyeleri ile birlikte başarılı bir şekilde devam ettiğini aktaran Fındık, önemli ve faydalı toplumsal projeler gerçekleştirerek bölgemiz insanına bir nebze de olsa dokunabildiklerini söyledi. Birçok konuda farkındalık çalışmaları, Atık Toplama Projesi ile eğitime destek, Engelli Bireylerin Diş Tedavisi ile birçok proje gerçekleştirdiklerini fotoğrafları ile anlattı. Kdz Ereğli'nin İlk Kadın Kooperatifi olan "Elpek Dokuyan Eller Kadın Kooperatifi" ile birlikte gerçekleştirilen "Gülümseyen Çocuklar" projesi ile 3 öğrencinin hayatına dokunduklarını belirten Fındık, proje sonrası Elpek Dokuyan Eller Rotary Toplum Birliğini kurdukları, Kooperatif Başkanı Nigar Duman ve yardımcısı Müjgan Özdemir'e teşekkür etti.

Konuşmanın ardından 2020-21 Dönemi Başkanı Ahmet Fındık ve eşi Selma, üyelere dönem içerisindeki katkılarından dolayı plaket ve küçük hediyeler takdim ederken, projelerde katkıda bulunanlara ayrıca teşekkür etti.

Kdz.Ereğli Interact Kulübü 2021-2022 Dönemi Başkanı Bahar BİÇER oldu...

Programda, Interact Kulübü 2020-2021 Dönem Başkanı Itc.Doruk Çapar'ın dönem faaliyetlerini anlatırken, Çapar görevi 2021-2022 Dönem Başkanı Itc. Bahar Biçer'e teslim etti. Kdz.Ereğli Interact Kulübü 2021-2022 Dönem Başkanı Bahar Biçer ekibini tanıtarak planladıkları projelerden bahsederken, Kdz.Ereğli Rotary Kulübü 2020-2021 Dönem Bakanı Ahmet Fındık "Z kuşağına Atatürk Rozeti yakışır" diyerek gençlere hediyelerini takdim etti.

MEHMET CAN KUTAYER'İN DÖNEM TEMASI: " HİZMETLERİMİZLE HAYATLARI DEĞİŞTİRELİM"

Programın son bölümünde devir teslim törenine geçildi. Kdz.Ereğli Rotary Kulübü 2020-2021 Dönemi Başkanı Ahmet Fındık "Biz büyük ve iyi bir aileyiz" sözlerini tekrarlayarak eşi Selma Fındık'a teşekkür etti ve birlikte, 2021-2022 Dönem Başkanı Mehmet Can Kutayer ve eşi Janset Ertan Kutayer'e ritüellere uygun bir şekilde görevi teslim etti.

Kdz.Ereğli Rotary Kulübü 2021-2022 Dönem Başkanı Kutayer ve eşi Janset, dönem sloganını ve flamasını alkışlar eşliğinde tanıttı. Ardından yeni dönemde görev alacak yönetim kurulu üyeleri Fulya Dinçer ve eşi Ahmet Dinçer, Doruk Dokuzoğlu ve eşi Taciser Dokuzoğlu, Ahmet Fındık ve eşi Selma Fındık, Aykut Ateş ve Ülkü Ateş'i sahneye davet ederek hediyelerini takdim etti.

KUTAYER : "ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ ANCAK BİZ ZORLUKLARI SEVERİZ..."

Kutayer, Covid-19 pandemisi nedeniyle tüm dünyanın ve ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek; "Covid 19 pandemisi hepimizi birbirimizden uzaklaştırdı. Uzun bir zaman sonra ilk kez bir araya geldik. Ancak pandemi maalesef bitmedi. Önümüzde yine zorlu bir süreç var ancak biz zorlukları severiz, birlikte bu süreci atlatacağız. Şartlar elverdiği ölçüde bölgemiz insanlarına dokunmaya, projeler üretmeye gayret sarf edeceğiz." dedi.

Devir teslim töreninde Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2021-2022 Dönemi 3. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Rtn. Eray İlhan bir konuşma yaparak, dönem başkanı ve ekibine başarılar diledi. Gecenin sonunda misafirler müzik eşliğinde keyifli vakit geçirdiler.