Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı. "Okullarda spor yapmayan bir tek öğrenci kalmayacak" adı altında proje Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Altoğan arasında imzalanarak resmiyete döküldü.

ZÜLEYHA ALDOĞAN: "SPOR YAPMAYAN ÖĞRENCİ KALMAYACAK"

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan imza töreninde şunları söyledi: "Gençlik ve Spor İl Müdürümüze Zonguldaklı gençler adına yürekten teşekkür etmek istiyorum. Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak Hakan Yüksel kardeşimiz bizim için çok büyük bir şans. Bugün de çok güzel bir işbirliği protokolünü imzalamak için bir aradayız. Hepimizin sevdası bu ülke için mutlu ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek. Biz diyoruz ki Zonguldak'ta spor yapmayan tek bir öğrenci kalmayacak. Protokol Zonguldak'a hayırlı olsun"

HAKAN YÜKSEL: "PROTOKOLÜ RESMİLEŞTİRDİK"

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ise şun ifadelere yer verdi: "İlimizde sayın müdürümüzün göreve başladığı günden itibaren güzel bir birliktelik içinde "Spor yapmayan kalmasın" adı altında bir proje başlatmıştık. Müdürümüz bu konuda protokol taslağını hazırlayarak bugün resmileştirdik. Tüm okullarımızda sayın Müdürümüzün desteği ile birlikte güzel bir çalışma başlattık. İnşallah bundan sonra birlikte çalışmalarımız devam edecek. Başta müdürümüz olmak üzere bu projeye emek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum"