TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor'un tecrübesi futbolcusu, orta sahanın başarılı futbolcularından Hüseyin Yılmaz yeni sezon çalışmalarını değerlendirdi. Hüseyin Yılmaz yeni sezona bireysel olarak çok iyi hazırlandığını belirterek "Bu sezon benim sezonum olacak" dedi. Takım içinde rekabetin başarıyı getirdiğini de söyleyen Hüseyin Yılmaz Kırmızı veya Beyaz Grup ayrımı yapmadıklarını her takımın güçlü olduğunu söyledi.

"BEN İYİ OLACAM, ZONGULDAK KÖMÜRSPOR DA İYİ OLACAK"

Hüseyin Yılmaz yeni sezonda iyi performans sergileyeceğini belirterek "Geçen senenin son üç maçı şans aldım. Bu sezonda iyi bir kamp geçirdiğim zaman bu sezon benim sezonum olacak. Ben iyi olacağım Zonguldak Kömürspor iyi olacak. Bu sezonda arkadaşlarımla beraber hedefe oynamayı hedefliyoruz "dedi

"GÜÇSÜZ TAKIM DİYE BİRŞEY YOK"

Zonguldak Kömürspor'un grubunu değerlendiren Hüseyin Yılmaz, "İkinci lig zaten kaliteli bir lig. Kırmızı-Beyaz bence çok da önemli değil. Çünkü görüyorsunuz herkes herkesi yenebiliyor. Geçen senede buna şahit olduk. Güçlü takım güçsüz takım diye bir şey yok. Biz en iyi şekilde hazırlanıyoruz. "dedi

"TAKIM İÇİNDE REKABET BAŞARI GETİRİR"

Hüseyin Yılmaz, "Rekabet benim için çok iyi bir şey. Takımın da seviyesini üste çıkarır. Çok iyi transferler geliyor. Ben onlarla oynamak isterim, bizim için daha iyi olur. İyi transfer olunca kalite bir takım ortaya çıkıyor. İyi oyuncuyla iyi oynarsın" dedi.

"BU SEZON UZAKTAN ÇOK DAHA FAZLA GOLLER İZLETTİRECEĞİM"

Uzaktan çektiği şutlarla attığı gollerinden sözeden Hüseyin Yılmaz, uzaktan gollerini bu sezon çok daha fazla atacağını belirterek şöyle konuştu: "İnşallah bu sezon uzaktan gollerimi atacağım Allah izin verirse, onun için çalışıyorum. İnşallah hem benim için hem de Zonguldak Kömürsporumuz adına güzel bir sezon olur" dedi. (Haber: Ender Yüksel)