Corona Virüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı'nın 65 yaş üstü ve 20 yaş altındaki vatandaşlar için sokağa çıkma yasağı getirmesinin ardından BEÜ'de eğitim gören bazı öğrenciler memleketlerine dönemedi. Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Ümit Kaya, memleketlerine dönemeyerek Zonguldak'ta kalan 20 yaş altındaki hakemlerine sahip çıktı. Başkan Ümit Kaya ve yönetimi 20 yaş altındaki hakemlere ve 65 yaşı üstündeki gözlemciler için Ramazan kumanyası hazırlayarak kapılarına kadar teslim etti.

Geçtiğimiz günlerde 20 yaş altı ve 65 yaş üstü üyeleri için kapı kapı gezerek maske dağıtımı yapan Ümit Kaya'nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ramazan paketi desteği de takdir topladı.

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Zonguldak Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Ümit Kaya, ''Bilindiği üzere Corona Virüs salgını kapsamında alınan Şehirlerarası ve Ülkelerarası giriş-çıkış tedbirleri nedeni ile memleketlerine gidemeyen ve ilimizde kalan öğrenci Hakemlerimizin olduğunu öğrendik. Malumunuz Ramazan ayı dolayısıyla kendilerine Mutfak Paketi hazırladık ve dağıtmaya başladık. Belki Memleketlerinin, Ailelerinin sıcaklığını veremedik ama şehrimizde yalnız olmadıklarını hissettirdik. Ayrıca Ramazan paketi yardımımız bu süreçte devam edecektir. Yardımlarımız gizlilik içerisinde yapılacaktır. Yardımda bulunduğumuz Hakem ve Gözlemcilerimizin isimleri paylaşılmayacaktır. Lütfen gerçek ihtiyacı olan Hakem ve Gözlemcilerimiz gönül rahatlığıyla yönetim kurulumuza isimlerini bildirebilirler. Biz büyük bir aileyiz. İyi ve zor günlerimizde hep beraberiz. Bu ramazan birlikte değiliz ama bir çok ramazan da beraber olmak dilekleriyle hayırlı ramazanlar"