Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da Teknik Sorumlu Barış Şeref 2-1 yenildikleri Ankara Demirspor ve Perşembe günü oynayacakları Sancaktepe maçı için açıklamalarda bulundu.

RAKİP 10 KİŞİYDİ, SANKİ BİZ 5 KİŞİYDİK"

Barış Şeref "Bu maça öyle bir hazırlandık ki, karşı takımı çok iyi analiz ettik. Dediklerimin yüzde 60'ını yapsalar hiçbir problemimiz olmayacak. Gole kadar dediklerimizi aynen uyguladılar. Önlemlerimizi aldık. 1-0 öne geçtik ve karşı takım 10 kişi kaldı. Bir teknik adam başka ne ister. auta çıkacak olan topa arkadaşımız dokunuyor ve korner oluyor. Kornerden gelen topu ters pozisyonda içeri atıyor arkadaşımız ve 1-1 oldu.

Bizim takım adına konuşuyorum, hiç beklemediğimiz bir şekilde sahaya çıktılar. Karşı takım 10 kişi ama bizim takım sanki sahada 5 kişi. Benim en çok kızdığım bu. Oyunda kime elimizi attıysak elimizde kaldı. Bu maçı çok fazla konuşmak istemiyorum çünkü konuştuğum zaman kırıcı olacağım" diyerek Ankara Demirspor maçını tamamladı.

"BU BİR TAKIM OYUNU"

Takım olarak iyi olmak zorunda oldukları mesajını veren Barış Şeref "Perşembe günü oynayacağımız Sancaktepe FK karşılaşması var. Bu maçı almak için elimizden geleni yapacağız. Şans yanımızda olursa da bu maçı her türlü alırız. Ben arkadaşlarıma diyorum ki 'Alt tarafta olan bir takım mı üst tarafta olan bir takım mı olmak istiyoruz?' Bu maç bizim için çok büyük bir fırsat. Arkadaşlarım da elinden gelen mücadeleyi yapacaktır. Ankara Demirspor karşılaşmasında kaybettiğimiz Furkan var. Darbeye bağlı olarak arka adalesinde problem var. Büyük ihtimalle o bu hafta olmayacak. Hakan Çevik'in problemi hala devam ediyor. Önümüzdeki haftaya büyük ihtimalle yetişecek. Diğer arkadaşlarla beraber önümüzdeki hafta en iyi şekilde mücadele edeceğiz. İhsan Furkan Deniz son haftalarda iyi oynuyor evet ama takımda 5 kişi iyi oynayıp 6 kişi kötü oynuyorsa mutlaka yenilirsin. Bu bir takım oyunu. Ben her zaman diyorum ki takımın yüzde 70'i oynamak zorunda. Ama bu yüzde 30'a düştüğü zaman geçmiş olsun" ifadeleri kullandı.