Kick Boks'ta geleceğin yıldızı olarak gösterilen Zonguldaklı sporcu 25 yaşındaki Fırathan Subaşı Konya'da gerçekleştirilecek olan "King Of Kings TURTEY IN Konya 2021" müsabakalarına hazırlanıyor. 81 kiloda dövüşecek olan Fırathan Subaşı Filyos'ta ailesi ile yaşıyor.

Son olarak 2 Şubat 2021 tarihinde Düzce'de gerçekleştirilen Kick Boks şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan Fırathan Subabı bu kez Konya'da aynı başarıyı hedefliyor. Konya'da gerçekleştirilecek müsabakaların tarihi ise kısıtlama ve kapanma nedeniyle ileriki günlerde açıklanacak.

EVİNİN BİR ODASINI RİNG YAPTI

Spora 15 yaşında başlayan Fırathan Subaşı, Bölge şampiyonlukları ve Türkiye dereceleri bulunan bulunurken gözünü Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına dikti. Özel spor salonlarının kapalı olması nedeniyle düzenli idman yapamayan Fırathan Subası Filyos'ta bulunan evinin bir odasını ailesinin de desteği ile ringe çevirdi, çalışmalarını burada sürdürüyor.

SPORSOR DESTEĞİ BEKLİYOR

Başarılı sporcu Fırathan Subaşı çalışma şartlarının zor olduğunu belirterek müsabakalar öncesinde kentin ileri gelenlerinden sponsor desteği beklediğini söyledi. Fırathan alacağı şampiyonluklarla Filyos ve Zonguldak'ın sesini duyurmaya devam edeceğini ifade etti.

Fırathan Subaşı'nın Konya'daki rakibi ise 81 kiloda Yiğit Devrim Ünlü olacak.