Trabzon'un Maçka İlçesi'nde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül'ün hayatının konu alındığı sinema büyük bir heyecanla izlendi.

Zonguldak Valiliği organizasyonu ile 1 Ocak 2022 tarihinde vizyona giren TRT ortak yapımı ''Kesişme: İyi ki Varsın Eren'' filmi ESAS67 Burda AVM Sinema Salonu'nda Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, daire müdürleri, şehit aileleri ve gazetecilere izletildi.

Sinema gösterimine; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcıları, Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, İl Müftüsü Aşır Durgun,İl Sağlık Müdürü Dr Ertuğrul Güner Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Vekili Veli Köktürk, Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Çantaş, daire müdürleri öğrenciler ve gazeteciler katıldı.


Sinema çıkışı açıklama yapan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, "Eren Bülbül ve Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesini izledik. Ülkemizde son dönemlerde, son 40 yılda yaşanan önemli bir olayı sinemada izledik. Burada bir taraftan vatan için canını veren evlatlarımızı görme imkanımız oldu. Onların nezdinde binlerce şehidimizi almış olduk.
Burada sadece milletimiz canını feda etmiyor özel hayatını da feda ediyor. Ailesiyle ilgilenemeyen güvenlik güçlerimiz, kamu görevlilerimiz ve bütün bunların bir tek amacı var. Bu topraklarda huzuru daim kılabilmek Ve kardeşçe yaşaya bilmelerini sağlamaktır. Güzel bir filmdi bu filmin sizler vasıtası ile bütün vatandaşlarımızı izlemesini tavsiye ediyorum" dedi.