ZONGULDAK'ta, polis ekiplerince Devrek ve Ereğli ilçelerinde uyuşturucu madde kullanan, ticaretini yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

Devrek ilçesinde düzenlenen operasyon kapsamında, (240) gram uyuşturucu veya uyarıcı madde, (1) adet ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeğe ait fişekleri(mermileri) yaptığı uygulamada ele geçirildi. B.I. ve Ü.P isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Devrek Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen B.I. adli kontrol şartı ile serbest kalırken, Ü.P. isimli şüpheli uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ereğli İlçesinde düzenlenen operasyonda, (3) adet bıçak, (1) adet tabanca, (56) adet fişek(mermi), (18) adet uyuşturucu hap ve yaklaşık (40) gram uyuşturucu veya uyarıcı madde ele geçirildi. M.Ö. ve R.E. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen R.E. adli kontrol şartı ile serbest kalırken, M.Ö. isimli şüpheli uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.