Zonguldak Merkez İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher, üniversitenin açılması ile birlikte öğrencileri ve mahalle sakinlerini huzur içinde yaşamaları için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'a gazeteciler aracılığıyla teşekkür eden Muhtar Cevher, "Asayiş ekiplerimiz sürekli olarak evlerde ve trafikte denetimlerini gerçekleştiriyor" dedi.

İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher, mahallede yapılan çalışmaları şöyle anlattı:
"Şu anda Zonguldak'ın en gözde mahallesi İncivez ve özellikle öğrencinin olduğu yerler çok hareketli. Gece saat 3'e kadar hareketlilik devam ediyor. Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum, şu anda herşey çok güzel gidiyor. Tüm ekip güzel bir şekilde çalışıyor. Belediyemizde güzel bir çalışma yapıyor. Öğrenci yerleşim problemimiz yok, dışarı da kalan yok. Olsa bile hemen müdahale ederdik. Bir de kirası yüksek olan evlerle ilgili ben Vergi Dairesi Müdürlüğünü göreve davet ediyorum. Kim yapıyorsa cezasını çeksin. Bende yardımcı olurum, kimse kimsenin üzerinden geçinmesin.
1 artı bir evlere denetimler yapılıyor. Bu evlerde kesilen cezaların ev sahiplerine kesilmesi gerektiğini söylemiştim. Mal sahibi burada oturmuyor, burada bir çok evi var. Ama ceza da kesilmiyor tespit edilen evlere arada komisyoncularda var. Eğer ceza kesilirse evlerinin evden gitme durumu var. Bu durumlarda apartman yöneticilerine çok büyük görevler düşüyor. Yöneticiler apartmanda daire de kimin oturduğunu bilmiyor, bilmek mecburiyetinde! Apartmanına sahip olmalıdır. Oranın güvenliğinden, kameralarından sorumlusun."