Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig Play-off grubunda mücadele edecek olan Akınspor Cumartesi günü Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda 14.00'da oynayacağı Gelikspor maçı öncesinde transfer çalışmalarına devam ediyor. Akınspor önceki gün Gökhan Kuloğlu'nun transferinin ardından bugün de 2 transfer daha yaptı. Fikri Kayacan ise Genel Kaptanlık görevine getirildi.

MURATCAN VE BATUHAN AKINSPOR'DA

Kırmızı-beyazlı ekip başarılı kaleci Muratcan Gümüş'ü renklerine bağladı. Muratcan kariyerinde sırasıyla Akçakocaspor, Bağlarbaşıspor, Mecidiyeköyspor, Ataşehir Çamolukspor, Karasu Güvenspor ve son olarak Alaplı Belediyespor formaları giydi.

Akınspor ikinci transferini ise Batuhan Hacıoğlu'nu renklerine bağlayarak yaptı. Alaplı Belediyespor altyapısından yetişen Batuhan sol bek mevkiinde Akınspor'a play-off maçlarında katkı sağlayacak.

FİKRİ KAYACAN GENEL KAPTANLIĞA GETİRİLDİ
Öte yandan Akınspor yönetimi Fikri Kayacan'ı da genel kaptan olarak görevlendirdi. Kulüpten yapılan açıklama şöyle: "Yönetim kurulumuz son yapılan görüşmeler sonucunda yıllarca amatör spora hizmet etmiş olan Fikri Kayacan'ı genel kaptan olarak görevlendirmiştir"