Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde normal sezon önümüzdeki hafta oynanacak maçlarla tamamlanacak. Süper Lig A Grubunda Kozlu Belediyespor ile Yenimahallespor play-offu garantilerken, B Grubu'nda ise Gelikspor ve Çaycumaspor garantileyen takım oldular.

A GRUBUNDA AKIN MI, ALAPLI MI?

4 takım play-off maçlarını garantilerken A Grubunda Akınspor ve Alaplı Belediyespor'dan bir tanesi play-off oynayacak. Akınspor Pazar günü Gülüç Belediyespor'u 5-2 yenerek 18 puanla üçüncü sıraya yükselirken, Alaplı Belediyespor ise sahasında oynaması gereken Yenimahalle maçını sahanın karla kaplı olması nedeniyle oynayamadı, bu maçın ne zaman oynanacağına Tertip Komitesi karar verecek. Son hafta ise Akınspor deplasmanda İhsaniyespor ile karşılaşacak, Alaplı Belediyespor ise Gülüç Belediyepor ile oynayacak. Alaplı Belediyespor ayrıca Yenimahallespor ile erteleme maçı oynayacak.

B GRUBUNDA ÇAYDEĞİRMENİ Mİ, ÇATALAĞZI DEMİR Mİ?

Süper Amatör Lig B Grubunda ise üçüncülük mücadelesi veren Çaydeğirmeni Belediyespor ile Çatalağzı Demirspor hafta sonu Çaydeğirmeni'nde karşılaşacak. Beraberlik Çaydeğirmeni Belediyespor'u play-offa taşıyacak, Çatalağzı Demirspor'un kazanması halinde ise play-offa çıkacak takım Çatalağzı olacak.