Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper ligde 9'uncu hafta maçları geride kaldı. A Grubunda Kozlu Belediyespor son oynadığı maçta Üzülmezspor'u 4-0 yenerek 27 puanla liderliğini sürdürdü. B Grubu'nda ise haftayı 21 puanla lider giren Gelikspor deplasmanda Çatalağzı Demirspor'u 3-0 yenerek 24 puana yükseldi en yakın rakibi Çaycumaspor ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkardı.

LİDERLERİN PLAY-OFF İŞİ TAMAM, 4 TAKIM ARANIYOR
Süper Amatör Lig A Grubu lideri Kozlu Belediyespor ise B Grubu lideri Gelikspor rakiplerine fark atarak devam ediyor, şimdiden play-off maçlarını matematiksel olarak da olmasa görünürde garanti altına aldılar.

A ve B Grubu'nda 4 takım daha play-off mücadelesi içinde olacak. A Grubunda Yenimahallespor, Alaplı Belediyespor, Akınspor ve İhsaniyespor şanslarını son haftaya kadar sürdürecek. B Grubunda ise Çaycumaspor, Çaydeğirmeni Belediyespor, Çatalağzı Demirspor İstasyon Gemiciler ve şansı bulunan Perşembe Belediyespor da play-off yarışı içinde.

6 TAKIM MÜCADELE EDECEK
İlk etap maçlarının ardından A ve B Grubu'nda ilk üçe giren 6 takım play-off mücadelesi verecek. Lig sonunda Lider direkt olarak BAL'a çıkacak. BAL'daki temsilcimizin ikincisi ise play-off ikincisi baraj maçı oynayacak.