TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligin 11'nci haftasında saha ve seyircisi önünde Pazarspor'u konuk etti. Her iki takım da haftaya 13'er puanla girerken, Zonguldak Kömürspor son iki maçın yenilgisini unutturmak için sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.

ELMAS 4 EKSİKLE SAHAYA ÇIKTI

Kömürspor'da Pazarspor'a karşı sakatlıkları nedeniyle Fatih Bektaş, Eyüp Akcan, Şahin Ali Terzi, Tuğrul Başkan forma giyemedi.

Maça baskılı başlamak isteyen Zonguldak Kömürspor henüz ilk dakikalarda rakibi üzerinde beklenen baskıyı kuramadı. İlk yarı karşılıklı ataklar şeklinde geçerken, Zonguldak Kömürspor ileriye çıkmakta ve çoğalmakta zorlandı. Özellikle Emre Kara kanatlardan götürdüğü topları ceza sahasında buluşturacağı takım arkadaşını bulamadığı gözlendi.

GOLLER PEŞPEŞE GELMEYE BAŞLADI
Rakip Pazarspor maçın 72'nci dakikasında Eray Karataş'ın attığı golle maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Zonguldak Kömürspor önce beraberlik ardından galibiyet golleri için rakibinin üzerine gitti. Rakip Pazarspor ise Zonguldak Kömürspor yarı alanında bulduğu boşlukları çok iyi değerlendirdi. 90'ncı dakikada Mustafa Yıldırım attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi. Dakikalar 90+5'i gösterdiğinde ise Mustafa Yıldırım bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü Zonguldak Kömürspor ağlarına gönderdi.

Şanlıurfaspor ve Kırklarelispor yenilgilerinin ardından sahasında Pazarspor'a da yenilen Zonguldak Kömürspor 13 puanda kalırken 13'üncü sıraya geriledi.

Zonguldak Kömürspor ligin 12'nci haftasında deplasmanda Amed Sportif ile karşılaşacak, 13 ve 14'üncü haftaları ise BAY geçirecek.