Zonguldak'ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesi'nde faaliyet gösteren Korkmaz Müzikhol işletme sahibi Tolga Korkmaz'ı pompalı tüfek ile öldüren Gökçebey Parlement Pavyonun sahibi olan Muhammet Bozkurt ve babası Zihni Bozkurt jandarmaya teslim oldu. Devrek Jandarma ekipleri Muhammet Bozkurt ve babası Zihni Bozkurt'u Dvrek Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirdikten sonra ifade alma işlemine başladı. Olayda adı geçen Levent Aydenk'in yakalanma çalışmaları sürüyor,

OLAY NEYDİ?
Zonguldak'ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesi'nde faaliyet gösteren Korkmaz Müzikhol işletme sahibi Tolga Korkmaz, Gökçebey'te faaliyet gösteren Parlement adlı pavyonun sahibi olan Muhammet Bozkurt tarafından pompalı tüfek ile vurularak öldürüldü.
Olay sabaha karşı Zonguldak'ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesi'nde faaliyet gösteren Tolga Korkmaz'ın işletmeciliğini yaptığı Korkmaz Müzikhol'de meydana geldi.
İddiaya göre, Korkmaz Müzikhol'ün sahibi 44 yaşındaki Tolga Korkmaz ve müzikholde garson olarak çalışan Onur P., geçmişte sorun yaşadıkları Levent Aydenk ile tartıştı. Levent Aydenk belinden tabancasını çıkartıp Tolga Korkmaz'a ateş etti. Tabanca tutukluk yapınca müzikholde bulunan Gökçebey'te faaliyet gösteren Parlement adlı pavyonun sahibi olan 30 yaşındaki Muhammet Bozkurt, Tolga Korkmaz'a pompalı tüfek ile ateş etti.
Göğüs ve karın bölgesinden yaralanan Tolga Korkmaz, olay yerine gelen sağlık ekiplerinde kaldırıldığı Devrek Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Ayağından yaralanan garson Onur P. İse Çaycuma Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Saldırganlar polis tarafından aranıyor.