Zonguldak'ın Ereğli İlçesindeki İYİ Parti Teşkilatı binası kapısına bırakılan demir çubuk, partilileri endişeye düşürdü.

Edinilen bilgiye göre, bugün partiye gelen bazı yönetim kurulu üyeleri, kapının ikinci kilit mekanizmasına sokulmuş vaziyette bir adet yaklaşık 15 santimetre uzunluğunda vida olduğunu fark etti.
Yöneticilerin bildirmesi üzerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Yunus ve Asayiş Büro amirliği ekipleri, söz konusu vida ve kapıda bazı incelemelerde bulundular.
Ekiplere bilgi veren yöneticiler, dün (8 Kasım) saat 20.30 sularında yönetim kurulu toplantısının bitmesinin ardından parti binasından ayrıldıklarını belirterek, şunları kaydettiler "Bugün öğlene doğru saatlerde geldiğimizde ise kapıda bu vidanın ikinci kilit mekanizma deliğine takılı olduğunu fark ettik. Bina sorumlu personeli ile kamera kayıtlarını incelediğimizde, saat 21.00 gibi binanın çatı katına çıkan 3 kişi olduğunu gördük. Uzun saatlerde incelediğimiz kamera kayıtlarında şahısların tekrar binadan inerek, çıkış yaptıklarına rastlamadık. Kapıda her hangi bir zorlama söz konusu değil ancak, daha önce de kapıda asılı 'açık/kapalı' levhası ile oynandığını biliyoruz."
Yöneticilerden gerekli bilgileri alan ekipler, kamera görüntülerini tekrar izlemek koşuluyla araştırmalarını sürdüreceklerini belirterek binadan ayrıldılar.