Sert ağaç kontrplak paneli, yumuşak ağaçtan veya sert ağaçtan yapılmış bir çekirdekten oluşur ve daha sonra bir kaplama ile kaplanır ve desteklenir. Parke kontrplaklar dayanıklı olma özelliğinden kaynaklı mobilya, dolap, doğrama ve diğer dekoratif uygulamaların imalatında kullanılabilir.

Parke kontrplaklarının uzun zaman önce ankastreler, dolaplar ve birçok mobilya türü için tercih edilen malzeme olarak masif kerestenin yerini alması şaşırtıcı olmayabilir. Masif ahşaptan daha kararlı olan ve birçok sınıf türde mevcut olan kontrplak, nispeten daha ekonomik olabilir.

Parke Kontrplak Kullanımı

Parke kontrplak , mobilya, dolap, sandık, gömme dolap, mutfak, mimari uygulamalar, kapılar, lambriler, oyuncaklar, müzik aletleri, spor malzemeleri, kaykaylar ve daha birçok alanda kullanılabilir.

Parke Kontrplak Avantajları

Kontrplak, geleneksel masif ahşaba ucuz ve yeşil bir alternatif olduğu için birçok tahıl, tür ve kalitede mevcut olabilir. Mukavemeti ve dayanıklılığı ile bilinen parke kontrplak, yumuşak ahşap kontrplaktan daha az bükülme olasılığına sahiptir. Çeşitli kalınlıklarda mevcut olan bu kontrplağı yaygın olarak 4 x 8 fit, ardından 5 x 5 fit olmak üzere büyük levhalar halinde bulabilirsiniz.

Pürüzsüz ve düzgün bir yüzey sağlayan, önceden zımparalanmış olarak sunulan kontrplak size her alanda kolaylık sağlayabileceği gibi zamandan tasarruf etmenize yardımcı olabilir. Bu tip kontrplak, bitmiş bir görünüme sahip olduğu için onu dolap yapımı, mobilya yapımı ve gözle görülebilen diğer projeler için kullanabilirsiniz.

İhtiyacınıza uygun olan kontrplak seçenekleri arasından tercih yaparak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Parke kontrplak ve daha fazlası için https://babayapi.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.