TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'da moraller yerinde. Ligde son 2 maçından 2 galibiyet alarak 6 puan toplayan kırmızı-lacivertli ekip yeni bir galibiyet serisi başlattı. Kırklarelispor ve Uşakspor galibiyetleriyle moral bulan kırmızı-lacivertli ekip Pazarspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Fener Sahası'nda 14.00'da Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde idman yapan futbolcular yaklaşık 1 saat 20 dakika süren idmanda Pazarspor maçının provasını yaptı.

KIRKLARELİSPOR GALİBİYET PRİMLERİ ÖDENDİ
Zonguldak Kömürspor yönetimi 2 hafta önce Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanan ve Elmas'ın 1-0 kazandığı Kırklarelispor maçının galibiyet primlerini futbolculara dağıttı. İlk 11'de oynayan ve sonradan oyuna giden futbolculara 6'şar bin lira ödenirken diğer futbolculara da prim sistemine göre primleri dağıtıldı.

Zonguldak Kömürsporlu futbolcular Pazar günü deplasmanda oynayacakları Pazarspor maçından da galibiyetle dönerek ligde iyice rahatlamak istiyor. Yönetim ise Uşakspor galibiyet primi ve Pazarspor'dan galibiyetle dönülmesi halinde 2 primi aynı anda vermeyi planlıyor.

Kırmızı-lacivertli ekip bu kritik maç öncesinde bugüne kadar oynadığı 26 karşılaşmada 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 yenilgi alarak topladığı 32 puanla 14'üncü sırada bulunuyor. Rakip Pazarspor ise son maç maçından puan çıkaramazken, 25 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 15 yenilgi ile 28 puanla 15'nci sırada kendine yer buldu.