Parabura.com sitesinin temel konuları Finans, kredi, banka, evde ek iş yaparak para kazanma, internetten ek gelir elde etme gibi konuları ele almaktadır. 1 ay içinde yayınlamış olduğu makaleler ile bu kadarlık kısa bir süre zarfında bile ziyaretçilerin dikkatini çekerek çok kısa zaman diliminde bile kendini ve başarısını ispatlamayı başaran ve ziyaretçi istatistikleri günden güne büyüyen bir web sitesi olma yolunda ilerlemektedir.

Parabura.com ileriki 3 yıl içerisinde Türkiye'de en popüler ilk 10.000 web sitesi arasında olmayı hedeflemekte ve bu hedefe siz değerleri ziyaretçilerinde de desteği ile rahatlıkla ulaşacağını düşünmektedir. Bu hedeflere ulaşana kadar siz değerleri ziyaretçilere en uygun kredi, memur maaşlar, asker maaşlar, doktor maaşlar, internetten para nasıl kazanılır, evde ek iş yapılarak nasıl gelir elde edilir gibi konular hakkında bilgi vermeye devam edecektir.

Örnek olarak Att ne iş yapar ve maaşları ne kadar?

Att Ne İş Yapar?

Att maaşı alabilmek için Acil tıp teknisyeni olabilmek gereklidir. Bu Görevde yer alan personeller hasta ya da yaralı olan kişiye olay yerinde hızlı ve pratik bir şekilde müdahalede bulunacaktır ve en yakın sağlık merkezine nakil gerçekleştirme gibi büyük bir sorumluluğu vardır. Bu durum dışında acil tıp teknisyeni;

Eğitim alırken doktorlardan aldığı ve öğrenmiş olduğu talimatları izleyecektir ilaçları damardan ya da oral yoldan verebilme yetkisi bulunur. Nakil işlemi için hastayı stabil duruma getirir. Nakil sırasında hastayı ambulans içinde emniyetli bir yere alınmasını sağlar. Yaralının kanamasını hızlı bir şekilde durdurup yarayı kapatmalı sağlar ve hastaya oksijen desteği vermelidir. Att maaşları 2022 yılında bu meslekte var olan bireyler için merak edilmektedir. Bu yazıyı okuyan her birey att maaşı hakkında kolayca bilgi sahibi olacaktır.

Att maaşları 2022 yılında Türkiye'de çalıştıkları konuma göre ve eğitim seviyelerine göre değişiklik gösterecektir. Acil tıp teknisyeni, hem devlete bağlı hastanelerde ve sağlık kuruluşlarında, hem de özel hastaneler ve özel sağlık kuruluşlarında çalışabilir. Acil tıp teknisyenleri maaşları, meslekte geçirilen yıla, eğitimlere ve çalışılan yere göre değişiklik gösterecektir. Acil tıp teknisyeni çalışma saatleri, aylık 40 saat kadar zorunlu çalışmadır. Fakat acil tıp teknisyeni fazla mesai ve nöbetler ile daha fazla çalışarak daha fazla para kazanabilmektedirler. Acil tıp teknisyeni maaşları bu şekilde ek mesailer sayesinde arttırılabilir.

Att maaşları 2022 yılında Acil tıp teknisyenleri, acil durum çağrılarına cevap verebilmek, tıbbi hizmet sunmak ve hastaları sağlık kuruluşlarına nakil etmek ile görevli kişiye verilen mesleki unvana sahip olan kişilere verilmektedir. Ambulans ve acil serviste acil tıbbi müdahale gereken hastaya ilk müdahaleleri yapan görevlilere acil tıp teknisyeni / att denilmektedir.

Acil tıp teknisyenleri ilaç yapma yetkisine sahip değiller. Ancak bir doktor talimatı doğrultusunda ilaç uygulayabilir. Hatta VT / VF defibrilasyon gerektiren ritimler sonucu (genellikle televizyonda görülen şok durumu) ne yapılması gerektiğini bilse bile müdahale etmeye yetkisi bu durumda kısıtlanmışlardır. Att acil tıp teknisyeni maaşı birçok önemli parametreye göre farklılık gösterebilir.

Yeni yıl itibari ile acil tıp teknisyenleri maaşları görev yapılan yer, eğitim ve deneyim oranına göre yeniden güncellenmiştir. Aynı zamanda hem devlete bağlı olan hem de sağlık kuruluşlarında ve özel hastane ya da sağlık ocaklarında çalışabilme hakları da bulunmaktadır. Aynı zamanda meslekte geçirilen süre eğitim ve çalıştıkları yerlere göre acil tıp teknisyenleri maaşları farklı olacaktır.

Diğer meslek dallarına ait detaylı bilgi edinmek için websitemizi ziyaret edebilrsiniz. https://www.parabura.com/