Peki, bu hobiler yöntemi ile para kazanılır mı? Bu soruya cevap bulmak için yatırımsız bir şekilde para kazandıran oyunları araştırdık. Mobil ve bilgisayar oyunlarında para kazandıran uygulamalar hangileridir? Sizler için derlediğimiz bu oyunlar sayesinde oyunlardan kazanç sağlayabileceksiniz. Böylece oyun hobileriniz kolaylıkla kazanca dönüşecektir. Şimdi sizlerle birlikte oynadıkça daha çok para kazandıran oyunların listesini ele alacağız. Listede sıraladığımız oyunlar tam size göre! Oyun oynayarak para kazanmak isteyenlerdenseniz bir an önce listeye göz atalım.

Bu yazımızıda okuyunuz: En çok para kazandıran işler

Oyun oynayarak ne kadar kazanabilirim?

Oynadığınız oyunlara ve oyun kurallarına göre Kazancınız değişiklik gösterecektir fakat günde yaklaşık 20 dolar kazanabilirsiniz veya 1000 dolar kazanabilirsiniz. Oyunlar oynayarak yaklaşık 10.000 TL'nin üzerinde para kazanan oyuncular mevcuttur. Sizin için keyifli ve bir o kadar da kazançlı oyunları bu yazımızda bulabilirsiniz.

  • Metin 2

Metin2 oyununu duymayan yoktur. Herkesin oynaması bile ismini duyduğu bu oyun sayesinde para kazanmak mümkündür. 2005 yılında oyun severlerin beğenisine sunulan Metin 2 oyunu ile nasıl kazanç sağlanacağına bakalım.

Metin2 oyunundan para kazanmak için hesaplarınızı satabilirsiniz veya Ejder parası oldukça revaçta bir satış fikri olarak karşımıza çıkabilir. Bu aşamaları Steam üzerinden gerçekleştirerek kazanç sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda çoklu oyuncu oyunu olan Metin 2 ile çeşitli turnuvalara katılabilirsiniz. Para kazandıran oyunlar 2022 için oldukça popüler bir oyun olmaktadır.

Sizler için araştırdığımız en çok para kazandıran 25 oyun listesine ulaşmak için para kazandıran oyunlar yazımıza göz atabilirsiniz.

  • Second life

Hem eğlenceli vakitler geçirmek hem de para kazanmak istiyorum diyorsanız uygulayabileceğiniz bir diğer seçenek second Life olmaktadır. Bu oyun 2003 yılında oyunculara sunulmuş ve bu oyun yardımı ile online şekilde para kazanmanız mümkündür. Diğer savaş oyunlarından farklı kılınan yanı sanal bir dünyayı göstermesidir. Yaklaşık 2 milyon oyuncusu bulunan Second Life oyunu ile kendi avatar oyuncunuzu yaratarak bir an önce oynamaya başlayabilirsiniz. Bu oyundan para kazanmak için elbise emlak ve benzeri eşyaları satarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Oyunun para birimi linden doları olduğu için bu şekilde para kazanmanız mümkündür.

  • Counterstrike GO

Genç kesim tarafından oldukça beğenilen ve severek takip edilen oyunların başında Counter Strike Go gelmektedir. Bu oyun aracılığıyla güvenilir bir şekilde oyunlar oynarken aynı zamanda para kazanmanız mümkündür. Multiplayer nişancı oyunu şeklinde düzenlenen bu oyunda sahip olduğunuz ekipmanları satarak ve çeşitli turnuvalara katılarak para kazanabilirsiniz.

  • Dollar candy

En keyifli oyunlardan bir tanesi olan dollar candy aracılığıyla para kazanabilirsiniz. Oyunun mantığı son derece keyifli ve basittir. Savaşçı ve nişan oyunlarının aksine daha basit ve eğlenceli olan bu oyun size çeşitli kartlar sunuyor. Bu kartlardaki benzer şekilleri tahmin ettiğiniz sürece oyundan kazancınız artmaktadır. Elde ettiğiniz bu kazançlar sanal para getirisi sağlamaktadır. İsterseniz 4 kişilik grup oyunlarına katılarak gerçek para elde edebilirsiniz. Aynı zamanda çeşitli şans oyunlarına katılmanız gerekmektedir. Bu şans oyunları oyun üzerinden kazancınızı ve şansınızı arttıracaktır.

Pubg

Yalnız veya takım halinde oynamanızı sağlayan bir diğer oyun pubg olmaktadır son zamanlarda oldukça sevilen pubg Mobile oyunu ile kolaylıkla kazanç elde edebilirsiniz. Pubg'yi hem bilgisayar hem de telefonlar üzerinden indirerek oynayabilir, çeşitli turnuvalara katılabilir ve yayın yaparak gelir elde edebilirsiniz.

Bingo for money

Bingo for money oyunu hem Android işletim sistemine hem de iyi olsun sistemine sahip olan telefonlarda kolaylıkla oynanabilmektedir. Oyunu başlattıktan sonra gün içerisinde en az bir kez çekilişe kazanma şansı elde ediyorsunuz. Bu çekilişten para kazanarak gün sonunda kazandığınız parayı gerçek paraya dönüştürebilirsiniz.

  • League of Legends

İsmini LOL olarak sık sık duyduğumuz bir diğer kazançlı oyun yöntemi League of Legends olmaktadır. Multiplayer seçeneği bulunan bu oyun üzerinden kazanç elde etmek mümkündür. Kullanıcılara tamamen ücretsiz şekilde sunulan bu oyunda temel amaç belli bir alana girerek kaleleri yıkmaktır. Amacınıza ulaştığınız dakika oyunu kazanabilirsiniz. Oyun aracılığı ile turnuvalara katılıp canlı yayınlar açarak kazanç elde edebilirsiniz.

  • Oyna kazan

Oynayarak para kazandıran diğer oyun türü Türk yapımı olan oyna kazan oyunu olmaktadır. Son yıllarda oldukça popüler bir hale gelen oyna kazan uygulaması sayesinde binlerce insan gerçek para kazandı ve kazanmaya da devam ediyorlar. Eğer bilgi yarışmalarını seviyorsanız oyna kazan uygulamasını hemen indirerek kazanmaya başlayabilirsiniz. Kazandığınız zaman bir sonraki soruya ilerleyebilirsiniz ve sona kaldığınız zaman ödülü alırsınız fakat VIP yarışmalara girenler gerçek para sahibi olabilmektedir.

  • Pokemon go

Pokemon Go oyunu aracılığıyla çeşitli videolar çekebilir, turnuvalara katılabilir ve canlı yayın açabilirsiniz. Pokémon Go oyununda amaç Çevrenizde yer alan pokemonları yakalamak olacaktır. Eğlendirirken kazandıran oyunlardan bir tanesi olan Pokemon Go aracılığı ile kazancınızı katlayabilirsiniz.

  • Call of Duty

Eğlenerek para kazanacağınız bir diğer oyun seçeneği Call of Duty olmaktadır. Savaş ve nişancı kategorisinde yer alan bu oyun yaklaşık 2003 yılından beri oyuncuların beğenisine sunulmaktadır. dolar kazandıran oyunlar arasında yer alan Call of Duty oyunu aracılığıyla yüksek kazanç elde edebilirsiniz. Oyunda Call of Duty championship turnuvasına girerseniz yaklaşık 50 bin dolar kazanmanız bile mümkündür.

  • LuckTastic

Savaş oyunları ve nişan oyunlarının dışında kalan bu oyun bir şans oyunudur. Oyunda size 3 kart verilmektedir. Bu şans oyununda kartlardaki resimleri doğru bir şekilde eşleştirirseniz ödül kazanabilirsiniz. Oyundan elde ettiğiniz hediye çeklerini Google Play, Walmart ve Amazon gibi alanlarda kullanabilirsiniz. Bu hediye çeklerine ek olarak 5.000 dolar ödülüne sahip olma şansınız olabilir.

Kaynak: https://www.finansportali.net/