SON DAKİKA...
Zonguldak Belediyesi Özelk Halk Otobisi ihalesine Mustafa Velioğlu'na ait SED Otomotiv ile Erdinç Kargidan'a ait Erkar Firması girdi. İhaleyi 36 aylık kira bedelini 410 bin lira olarak teklif eden Mustafa Velioğlu'na ait SED Otomotiv kazandı. Erdinç Kargidan, 400 bine yakın teklif verdiklerini ifade etti. İhalenin resmi sonucunu ihale komisyonu açıklayacak.
....
Zonguldak Belediyesi Özel Halk Otobüsü ihalesine üç firma teklif verdi. Zonguldak Belediyesi Özel Halk Otobüsü ihalesi için şartname alan üç firma 16 Ekim 2020 tarihinde dosyalarını Zonguldak Belediyesi'ne teslim ettiler. Zonguldak'ta kafe işletmeciliği yapan Resul Altuntaş'ın Ankaralı bir firma ile birlikte verdiği teklif yeterlilik komisyonunca elendi.
Sıtkı Velioğlu ve Erdinç Kargidan'ın firmalarına yeterlilik verildi.
İhale, kapalı teklif usulü (artırma) ile bugün (22 Ekim 2020 Perşembe ) saat 14.00'de Zonguldak Belediye Başkanlığı Encümen Salonunda yapılıyor.
İhaleye katılacak olan firmaların temsilcileri salona geldi.
Encümen Salonunda yapılan ihale basına kapalı olarak gerçekleştirilirken Başkanlık binasında kapılar kapatıldı.
Özel Halk Otobüsleri ihalesine giren Erdinç Kargidan, ihaleye girmeden yaptığı açıklamada "Zonguldak Belediyesi'nin ihale ettiği, Toplu Taşıma İhalesi'ne katıldık. İhaleye katılabilmek için önce yeterlilik aldık. Şuana kadar iki firma katıldı. Kapalı teklif usulü gerçekleştirilen ihaleye teklifimizi verdik. Bu hizmetten insanlarımız yararlanacak öncelikle hayırlı olsun. İhale kapalı da olsa, açıkta olsa biz şirketimizin bütçesine göre teklifimizi verdik. Bu iş çok kolay değil. Bir önceki arkadaşımız çok büyük sıkıntı çekti bu konuda. Toplu taşıma noktasında sadece Zonguldak'ta değil, ülke genelinde ciddi sorunlar var. Pandemi nedeniyle dünyada sorun var. İnşallah biran önce covid-19'dan kurtulur, her şey normale döner" dedi.

AYRINTILAR GELECEK...