Mustafa Çınar, "Osman Köksal Bahar, gazeteci arkadaşlara ben 60 yaşındayım. Beş kuruş yemedim, şöyle yapmadı, böyle yapmadım diyor. O zaman çıkar benim arabamı. Benim aracımı 38 günde yok etti" dedi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası yediemin parkında acı kaybolan Mustafa Çınar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar'ın açıklamalarına yanıt verdi.
Mustafa Çınar, "Şoförler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar usulsüz hiçbir şey yapmadığını iddia ediyor. Peki bu araçların İstanbul'a gitmesi için kim izin verdi? Normalde Zonguldak İcra Müdürlüğü'nün izni olması lazım. Böyle belgeli bir onay yok. Belgesi varsa çıkarsın göstersin. Bu şahsın 30 gün sonra yanına gittim. Türlü bahanelerle beni oyaladı. Osman bey gazeteci arkadaşlara ben 60 yaşındayım, beş kuruş yemedim şöyle yapmadın böyle yapmadım diyor. O zaman çıkar benim arabamı. Benim arabamın üstünde haciz yok, yakalama yok. Benim aracımı çıkar. Güya bunları hakim mahkemeye gelme demiş, ister gel ister gelme demiş. Sanki sen Cumhurbaşkanının Başdanışmanısın, böyle bir şey de yok. Şoförler Odasının yediemindeki araçlarla dönmediğini söylüyor. On senedir yürümeyen araçları göndermiyor da yürüyen ve para eden araçları gönderiyor. Bunların sorgulanması lazım. Şu an yediemin de rakamı belli olmayan araçların hepsine motoru, kapısı olmadan bağlandı. Bunların parçaları nereye gidiyor, parçaları kime ve nasıl gidiyor. Usulsüzlük olduğu aşikardır. Benim aracımı da 38 günde yok etti. Konuşmasında kendini temize çıkarmak için bahar sülalesi şöyle, bahar sülalesi böyle diyor. Konuşmasında beni ima etti. Benden bahsetti, ben bunu tehdit olarak algıladım. Resmen beni üstü kapalı tehdit ediyor. Buyursun gelsin her türlü şeye açığım. Biz mahkemeye başvurduk ve dava açılmasını istedik. Kavuşturmaya gerek yoktur diyerek dosya kapatılmıştır. İki yıl sonra savcılık mahkemeyi kendi açtı. Benim aracımı hangi icra müdürlüğü bağlattıysa o ilin icra müdürlüğüne bilgi vermek zorunda. Herhangi bir bilgi verilmemiş. Aracın bağlı olduğunu, benim borçlusu olduğumu icra müdürlüğüne iletmemişler. Osman beyin hiçbir dediği konuların aslı astarı yoktur. Kendini temizlemek için aşağılayabiliyor. 60 yaşına saygı duyuyoruz eğer yapamıyorsa bilinçli veya bilinçsiz hata yaptıysa koltuğu terk etsin ve bir bilen otursun" dedi.