Güven, dürüst ve özveri temelinde hizmetlerini şekillendiren Onno Medical dünya çapındaki üreticilerin farklı ihtiyaçları karşılamaya yönelik tıbbi ürünleriyle tedarik çeşitliliği sağlar. Baxter ve Covidien gibi dünyaca ünlü markaların ürünlerine ulaşmak ve ihtiyaçlarınızı üst düzey kaliteyle karşılamak için Onno Medical ile iletişime geçebilirsiniz.

Dünya genelinde sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Baxter sağlıklı bir yaşam sürmenin herkesin en doğal hakkı olduğu inancı çerçevesinde hareket eder. Bu kapsamda daha kişiselleştirilmiş ve daha akıllı bakım sağlama ve dönüşüm getiren yenilikler sunmaya odaklanır.

60 yıldan fazla bir süredir hemodiyaliz ve periton diyalizi konularında öncü bakım çalışmalarına odaklanan nefroloji topluluğuyla iş birliği içerisinde olan Baxter'ın yenilikçi vizyonu genişletilmiş hemodiyaliz ve uzaktan hasta yönetimi gibi alanlarda kendini ortaya koymaktadır.

Kronik Böbrek Hastalığı En Hızlı Büyüyen Küresel Sorunlardan Biridir

Baxter tarafından akut böbrek yaralanması sorunu yaşayan kritik hastaların iyileşme sürecini destekleme amacıyla tasarlanan Prismaflex Sistemi yenilikçi bir sistem olarak ön plana çıkar. Sistem yalnızca esnekliğiyle dikkat çekmekle kalmaz aynı zamanda spesifik hasta gereksinimlerine göre uyarlanma özelliğiyle önemli bir avantaj sağlar. Böylece hasta özelinde gerçekleştirilen değişikliklerle tedavilerin başarısı artırılır.

Hasta kimyasını sıvı çıkışıyla dengelemeye yardımcı olan sıvı algoritmaları sayesinde en uygun tedavi planlanır. Bu kapsamda herhangi bir zamanda hastanın 7 ml sıvı doğruluğu içinde ne kadar tedavi aldığını izleme imkanından yararlanılabilir.

Her hasta birbirinden farklı ihtiyaçlara sahiptir. Bu nedenle Prismaflex sistemi kullanılarak bireysel hasta bakımı yapılabilir. Yavaş Düşük Etkinlikli Diyaliz (SLED - Slow Low Efficiency Dialysis) ve Aralıklı Hemodiyaliz'den (IHD - Intermittent Hemodialysis) farklı olarak Prismaflex kontrol ünitesi 24 saatlik periyotlarda Sürekli Renal Replasman Tedavisi (CRRT) sağlamak üzere tasarlanır.

Prismaflex Sistemi'ne ait olan sıvı algoritmaları optimum terapi sağlanabilmesi için hastaların kimyasal durumunun dengelenmesine sıvı giderimi yoluyla katkıda bulunur. Prismaflex Sistemi'nde bulunan EMR bağlantısı, manuel dokümantasyonun azaltılmasına yardımcı olur ve klinisyenlerin iş akışlarını kolaylaştırır. Prismaflex Sistemi'nin diğer bir özelliği doğrudan ya da üçüncü bir taraf aracılığıyla pek çok hastanenin EMR sistemine kolayca entegre edilebilmesidir. Ayrıca manuel kaydı elimine ederek tedavi verilerinin indirilmesi noktasında da önemli bir role sahiptir.

Bununla birlikte Prismaflex Sistemi vücut ağırlığı 20 Kg'dan fazla olan hastalarla sınırlandırılması gerekir. CVVHDF, CVVH, CVVHD ve SCUF gibi sürekli tedaviler ile TPE gibi plazma tedavilerine yönelik olan Prismaflex Sistemi yalnızca gelişmiş tedavi doğruluğuyla değil aynı zamanda riski minimize etme amacıyla tasarlanan olağanüstü ve entegre güvenlik özellikleriyle de dikkat çeker.

Baxter ve Covidien Ürünleri Onno Medical'de

Çok çeşitli ürünlerden meydana gelen Baxter ürün yelpazesi içinde yer alan ürünlerden biri M100 - M150 Prismaflex System-Hemofiltre Setleri'dir. AN 69 Diyalizör Membranı ile set konfigürasyonları oluşturmak ve SCUF, CVVHD, CVVH ve CVVHDF gibi tüm CRRT tedavilerini geliştirmek için kullanmak mümkündür. Prismaflex Seti sürekli sıvı yönetimi ve renal replasman tedavilerinin sağlanması noktasında sadece Prismaflex Kontrol Ünitesi ile kullanım için endike olma özelliğine sahiptir. Akut böbrek yetmezliği, aşırı sıvı yüklenmesi ya da her ikisini yaşayan hastalarda kullanıma yönelik olarak tasarlanan Prismaflex sistemi aracılığıyla uygulanan tedavilerin her biri doktor tarafından reçete edilmiş olmalıdır. SCUF, CVVH, CVVHD, CVVHDF ven-venöz tedavilerinde kullanma amacıyla tasarlanan Prismaflex Sistemi kullanılırken hastanın ağırlığı, boyutu, kardiyak durumu, üremi durumu ve genel fiziksel durumu detaylı bir şekilde hesaplanmalıdır. Ayrıca Prismaflex M100 ve M150 setlerinin kullanımının vücut ağırlığı 30 Kg'ın üzerinde olan hastalarla sınırlandırılması gereklidir.

Diyaliz sıvısı için gelen suyu arıtma ve mikrobiyolojik açıdan yüksek kaliteli diyaliz sıvısı elde etme amacıyla diyaliz sıvısının artırılması için endike olan U9000 Ultrafiltre su arıtma sistemiyle birlikte kullanılmalıdır. U9000 ultrafiltrelerin AK98 V2, V3 ve Artis diyaliz sistemlerinde hangisinin önce gerçekleştiğine bağlı olarak 3 aylık kullanım ya da 150 dezenfeksiyon döngüsünden sonra değiştirilmesi gerekir. AK 96 ve AK 98 V1 diyaliz sisteminde ise U9000 ultrafiltrelerin hangisinin önce gerçekleştiğine bağlı olarak 2 aylık kullanım ya da 100 dezenfeksiyon döngüsünden sonra değiştirilmesi gerekliliği vardır. U9000 ulltrafiltrelerin kullanım ömrü boyunca sodyum hipokloritle en çok 12 dezenfeksiyon ve sodyum karbonat ile en çok 8 dezenfeksiyon imkanı bulunur. Diyaliz makinesiyle dezenfekte edilen U9000 ultrafiltre aynı zamanda ısı dezenfeksiyonu ile uyumluluk özelliğine sahiptir.