Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig Play-off maçında Çarşamba günü Gelikspor ile Çaycumaspor 15.00'da Gelik Sahası'nda karşılaştı. Normal sezonda Çaycuma'da oynanan maçta çıkan olaylarda takımları sahadan 2-1 galip ayrılmasını rağmen Çaycumaspor taraftarı Gelikspor otobüsünü taşlayarak camlarını kırmış, yönetim ve futbolculara yönelik çirkin saldırılarda bulunmuştu. Play-off maçında bu kez Gelikspor sahasında Çaycumaspor'u konuk etti.

AYHAN YILDIRIM: "ONLAR BİZİ TAŞLARLA, BİZ ONLARI ALKIŞLARLA UĞURLADIK"

Çaycuma'da çıkan olayların ardından Gelik'te oynanan maç öncesinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı gözlendi. Gelikspor taraftarın meşale şov yaparak takımını 90 dakika boyunca desteklerken tribünde ve saha içinde futbolcular arasında her hangi bir olay olmadı. Gelikspor 32'nci dakikada Emre Can Özbay'ın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Maçın ardından ise Geliksporlu taraftarlar Çaycumaspor kafilesini alkışlarla Gelik'ten Çaycuma'ya uğurladıkları gözlendi.

Gelikspor yönetim kurulu üyesi Ayhan Yıldırım "Onlar bizi taşlarla, biz onları alkışla uğurladık. Gelikspor'a yakışan bu" dedi.

ZİRVEDE 2 TAKIM KALDI
Süper Amatör Lig play-off maçlarında 3 hafta geride kaldı. Gelikspor ve Kozlu Belediyespor oynadıkları 3'er maçı da kazanarak 9'ar puanla ilk iki sırayı paylaşıyor.