Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Zonguldak Şubesi tarafından 3-5 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Futbol Aday Hakemler Kursu'nun ardından dosyalar TFF ve MHK'ye gönderilmişti.

Başaralı geçen sınav ve atletik testlerle tamamlanan kursun ardından TFF ve MHK'den beklenen onay çıktı ve Zonguldak Futbolu 42 yeni aday hakemleri bünyesinde dahil etti.

Yeni aday hakemlerin de Zonguldak futboluna kazandırılmasının ardından hakem ve gözlemci ailesi daha da büyüdü, genişledi. Artık hakem camiası daha güçlü, büyük bir caima oldu.

DERNEK'TEN KUTLAMA GELDİ

TFFHGD Zonguldak Şubesi'nden yapılan açıklama şöyle: "İlimizde 3-4-5 Aralık 2021 tarihinde açılan Hakem kursumuza başvuru yapan, Hakem adaylarımıza, İl Hakem Kurulumuz tarafından kural bilgisi eğitimi verilmiş ve yazılı sınava tabii tutulmuşlardır. Gerçekleştirilen sınavlar ve atletik testler sonucunda Zonguldak Hakemliğine yeni cevherler kazandırılmış ve Türkiye Futbol Federasyonunun olurlarına sunulmuştur. 27 Aralık Tarihinde alınan karar ile Hakemlerimizin işlemleri tamamlanarak Zonguldak ili Aday Hakem statüsünü kazanmışlardır.

Camiamıza yeni katılan Aday Hakemlerimize hayırlı olsun dileklerimizi sunar, müsabakalarında üstün başarılar dileriz"