Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Elazığ'da ateş etrafında ısınan depremzedelerle sohbet edip, deprem bölgesini gezdi ardından ziyaretlerde bulundu.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Depremde zarar gören Elazığlı vatandaşlarımız ile biraraya geldik. En çok hasar gören, Mustafapaşa, Sürsürü ve Abdullahpaşa Mahallelerine uğrayarak, çadır kentteki vatandaşlarımıza 'geçmiş olsun' temennisinde bulunduk. Ardından, Kilimli Belediye Başkanımız Sn Kamil Altun ile birlikte, Elazığ Belediye Başkanımız Sn Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret ettik."

Ömer Selim Alan, "Elazığ'da, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Sn Mehmet Emin Birpınar, Elazığ Valimiz Sn Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanımız Sn Şahin Şerifoğulları, Kilimli Belediye Başkanımız Sn Kamil Altun ile birlikte, İl Koordinasyon ve AFAD toplantılarına katıldık. Yaşanılan deprem sonrası yürütülen çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduk" dedi.