Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile aralarında sürtüşme bir fikir ayrılığı olduğu iddialarına yanıt verdi.

Çağlayan, gazetecilere yaptığı açıklamada "Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan, Merkez İlçe Başkanı olarak benim hayalimin vücut bulduğu kişidir. Hayalimin ete kemiğe büründüğü insandır" dedi.

Çağlayan, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Belediye Başkanımız ile aramızda herhangi bir sürtüşme ve aramızın açık olması mümkün değildir. Ben siyasete Merkez İlçe'de Gençlik Kollarında başladım. Gençlik Kollarında iken benim bir hayalim vardı. Bu hayalimi Zonguldak Belediyesi'ni kazanmaktı. 2014 yılında bunu başaramadık. Ancak ben Belediye Meclis Üyesi oldum. Meclis Üyesi olduğunda bu hayalim ikiye katlandı. Neticede biz bu hayalimizi gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan, Merkez İlçe Başkanı olarak benim hayalimin vücut bulduğu kişidir. Hayalimin ete kemiğe büründüğü insandır. Aramızın açık olması mümkün değil. Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve yöneticilerimiz ile başka bir hayalimiz var. Bu hayalimizde, Zonguldak'ın çok daha ileriye gitmesi ve çok daha iyi hizmetler almasıdır. Bu hizmetleri almanın da önünde hiçbir engel ve anlaşmazlık mümkün değildir" dedi.