TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da adeta ölüm sessizliği yaşanıyor. Kulüp Başkanı Sabit Danış ve transfer komitesi ilk olarak Teknik Direktör Şenol Demir ile anlaşmasının ardından iç transferde Hakan Çevik ve Aykut Emre Yakut ile anlaşmış, dış transferde ise Erbaaspor'dan orta saha Mümin Uyar'ı renklerine bağlamıştı.

TRANSFERDE SESSİZLİĞİ BÜRÜNDÜK
Zonguldak Kömürspor yönetimi iç ve dış transferde kadroyu güçlendirmek için sıcak para arayışlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon 300 bin liraya imza atan bir futbolcu yeni sezon öncesinde 1 milyon liradan kapı açıyor. Kulüplerin yaşadığı maddi kriz nedeniyle yöneticilerin de eli kolu bağlanmış durumda.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış, özellikle İstanbul'da bulunan yakın çevresi ile sıcak para arayışı için görüşmelerde bulundu. Ayrıca Zonguldaklı büyük firmalardan da maddi destek bekleniyor. Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir de futbolcularla iletişime geçerek anlaşma zemini arıyor.

BAYRAM SONRASI HAREKETLİLİK BEKLENİYOR
Zonguldak Kömürspor yönetimi 2 iç transfer 1 dış transferin ardından sessiz kalmasına rağmen Kurban Bayramı sonrasında temasa geçtikleri futbolcularla tekrar masaya oturup bu futbolcuları tek tek açıklamaları bekleniyor.

ŞENOL DEMİR YENİ SEZON ÖNCESİNDE AÇIKLAMADA BULUNMUŞTU

Zonguldak Teknik Patronu Şenol Demir 3 gün önce şu açıklamalarda bulunmuştu: "İç transferde takımda tutacağımız futbolcuların üzerine 4-5 tane kaliteli takviye yapabilirsek o zaman bizim için daha iyi olabilir. Ama yapmazsak bizim için sıkıntılı olacak. Transferleri yapmak zorundayız. Yapmazsak kötü günler bizi bekliyor olacak. Geçtiğimiz sezona göre yüzde 100 daha zorlu bir sezon geçecek. Geçen seneki takımlardan daha iyi takımlar. Gerekli takviyeleri yapmazsak sıkıntılı duruma düşebiliriz. Sıkıntılı bir dönem bizi bekliyor olabilir. Bu grubun açıklaması bu"