AK Parti'de Milletvekili Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'a yönelik karalama kampanyasının merkez üssü Zonguldak-Kozlu Sahil Yolu'ndaki Öğretmenevi oldu.

AK Partili muhaliflerin, her akşam Öğretmenevi'nde toplanarak kulis yaptığı, alınan kararların ertesi gün uygulamaya sokulduğu iddia ediyor. Muhalif ekibin sponsorluğunu ise iki kamu kurumunun başındaki Genel Sekreterler sağlıyor.

Muhalif ekibin içinde yer alan isimlerden birinin kalitesi düşük ve emsallerine oranla pahalı olan ürünleri bu kamu kurumuna satılıyor. Buradan elde edilen gelir, AK Parti'de Milletvekili Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'a saldırıda kullanılıyor.

Zonguldak Öğretmenevi Müdürü Osman Ocaksönmez'in bu ekiple içli/dışlı olduğu etik olmadığı halde bu kişilere ortam sağladığı belirtiliyor. AK Partili muhaliflerin Öğretmenevi Müdürü Osman Ocaksönmez'e "Seni Milli Eğitim Müdürü yapacağız" dedikleri öğrenildi.

Öğretmenevi, önümüzdeki günlerde lokalin işletmeciliğini, AK Partili muhaliflerden birine vermeye çalıştığı öğrenildi.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten getirilen Harun Akgül'ün öğretmenevi konusunda acilen tedbir alması, Öğretmenevi Müdürü Osman Ocaksönmez'e gerekli uyarıları yapması bekleniyor.