Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığından geçtiğimiz günlerde görevden alınan Niyazi Kıransoy'dan boşalan göreve Süleyman Erbay atandı.

Binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan il başkanı Varol Demirköse, "Cumhur ittifakı ruhunu koruyarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımız halka hizmet Hakka hizmet anlayışındadır. MHP olarak Zonguldak'ta sessizlerin sesi kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyoruz. Teşkilatımız içerisinde bir nöbet değişimi yapılmıştır. Bu yapılanma kapsamında il başkan yardımcımız ocak eski il başkanımız Süleyman Erbay merkez ilçe başkanı olarak atanmıştır. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

MHP İl Başkanı Demirköse'den görev kağıdını teslim alan Süleyman Erbay'da, "Gelinen süreç içerisinde MHP'ye Merkez ilçe Başkanlığı görevi tarafıma tebliğ edilmiştir. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum.

İnşallah bu bayrağı daha ileriye doğru taşıyacağız. Benden önce görev yapan teşkilata ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim için parti mensuplarımız değerlidir. Zonguldak'ın iç içe geçmiş sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Partimizi Zonguldak'ta birinci parti konumuna getireceğiz" diye konuştu.