Çaycuma'da faaliyet gösteren Birinci Amatör Küme Çaycuma Grubu ekiplerinden Çaycuma Gençlerbirliği'ne Elcab Kablo Profil Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu sahip çıktı. Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün yönetimini devraldıklarını açıklayan Necdet Tıskaoğlu büyük bir müjde verdi.

Tıskaoğlu, "İstikbalimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin topluma faydalı bireyler olması yolunda, kötü alışkanlıklardan uzak, kişisel gelişimlerini sağlıklı ve verimli bir şekilde tamamlayabilmeleri adına var gücümüzle çalışacağız" diyerek çok önemli mesaj veren Nejdet Tıskaoğlu'nun bu hamlesi takdirle karşılandı.

"KULÜBÜ ŞAMPİYON KULÜPLER STATÜTÜSEN ÇIKARMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

Elcab Kablo Profil Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Elcab Kablo Profil Sanayi A.Ş. olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çaycuma Gençlerbirliği Spor yönetimini devralmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. İstikbalimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin topluma faydalı bireyler olması yolunda, kötü alışkanlıklardan uzak, kişisel gelişimlerini sağlıklı ve verimli bir şekilde tamamlayabilmeleri adına, geleceğin futbolcularını yetiştirmeyi gaye edinen, yeni unvanı olan Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Spor ile yoluna devam edecek olan takımımızı bir marka haline getirip kendi klasmanında şampiyon kulüpler statüsüne çıkartmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.