TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta üst sıralara hedefleyen temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde kümede kalma olunda önemli bir maç oynayacak. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 14.00'da Amed Sportif ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı, maç saatini bekliyor
YÖNETİM BİLETLERİ ÜCRETSİZ DAĞITACAK
Kırmızı-lacivertli ekipte yönetim kurulu son iç saha maçı olan Kırklarelispor maçında tüm biletleri satın alarak taraftara ücretsiz dağıtmıştı. Aynı uygulamayı Amed Sportif maçı dahil tüm iç saha maçlarında uygulayacak olan yönetim kurulu böylelikle tribünlerin de dolmasını hedefliyor. Kale arkası misafir takım taraftar bölümüne de Zonguldak Kömürspor taraftarı alınırken karşı açık tribünlere duvar çökme tehlikesi nedeniyle seyirci alınmayacak. Kapalı tribünlerin ve misafir takım tribünlerinin tamamen Zonguldak Kömürspor taraftarlarıyla dolması bekleniyor.
YÖNETİM ÇAĞRIDA BULUNDU
ZonguldakKömürspor yönetimi Cumartesi 14.00'da oynanacak maça Ak Partili ve CHP'li Milletvekillerinin yanı sıra Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcilerini, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve taraftarları maça davet etti.

MAÇI MEHMET ALİ ÖZER YÖNETECEK
Merkez Hakem Kurulu hafta sonu oynanacak olan maçların hakem triolarını açıkladı. Buna göre Zonguldak Kömürspor-Amed Sportif maçını Tekirdağ Klasman hakemlerinden Mehmet Ali Özer yönetecek. Özer'in yardımcılıklarını ise Sedat Etik ve Kadir Akıllı yapacak. Maçın 4'üncü hakemi Sezer Yalçın olacak.