TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde iki maç üst üste kar nedeniyle maç oynayamamıştı. Uşakspor ve Kırşehir Belediyespor maçları ertelenen Zonguldak Kömürspor, Nazilli deplasmanına mutlak puan umutları ile gitti. Haftayı 22 puanla 14'üncü sırada giren Zonguldak Kömürspor için ligde oynayacağı her maç kümede kalma yolunda final maçı olacak.

İKİ TAKIM DA TEMKİNLİ BAŞLARI
Zonguldak Kömürspor bu sezon sahasında oynadığı 9 maçta yenilgi yüzü görmeyen 5 galibiyet 4 beraberlik alan Nazilli Belediyespor karşısında temkinli çıktı. Nazilli de maça temkinli başladı. İlk yarısı 0-0 tamamlanan maçın ikinci yarısı da karşılıklı ataklar şeklinde geçmesine rağmen gol pozisyonu açısından kısır bir maç oldu.

GOL 85'NCİ DAKİKADA GELDİ
Zonguldak Kömürspor maçın 85'nci dakikasında Fatih Bektaş'ın attığı kafa golü ile 1-0 öne geçti. Kırmızı-lacivertli futbolcular bu golün sevincini yaşayamadan golün santrasının dönüşü Zonguldak Kömürspor ağlarında gol oldu. Bu dakikada Fatih attığı golle Nazilli Belediyespor'a beraberlik golünü kazandırdı.

Maçta başka gol olmayınca iki takımda sahadan 1-1'lik sonuçla 1'er puanla ayrıldı.

ELMAS 1 PUAN ALDI, 1 BASAMAK GERİLEDİ

Kırmızı-lacivertli ekip deplasmanda Fatih Bektaş'ın attığı golle altın değerinde 1 puan aldı, 23 puana ulaştı. Ancak Tarsus İdmanyurdu'nun haftayı galibiyetle kapatması Zonguldak Kömürspor'un 14'üncü sıradan 15'nci sıraya düşmesine neden oldu.