Zonguldak'ta müteahhitlik yapan İyi Parti Zonguldak eski İl Başkanı Ragıp Bayraktar'ın Soğuksu Cami Derneği'ne ait 5 daireyi de teslim etmediği ortaya çıktı.
Cami derneğinin arsasına bina yapan Ragıp Bayraktar'ın sözleşme gereği 29, 70, 71, 72 ve 73'üncü daireleri vermeyi taahhüt ettiği ancak vermediği ortaya çıktı.
Terakki Mahallesi Soğuksu Caddesi'nde 2015 yılında apartman inşaatına başladı. İnşaat öncesi proje üzerinden satışa başlayan Bayraktar, dairelerin büyük bölümünü sattı. Yaklaşık 70 kişi, 7 yıl önce 90 bin lira ile 210 bin lira arasında değişen fiyatlarla daire satın aldı. İnşaat başladıktan sonra ise sürekli durdu. Binanın 2 yılda yüzde 20'si tamamlanabildi. Zonguldak Belediyesi de 2 Mart'ta binayı yapı denetim firmasının istifası nedeniyle mühürledi. Hak sahiplerinin ise geçen sürede inşaatın bitirilmesi için yaptıkları girişimler sonuçsuz kaldı. Yaptıkları araştırmada, binanın Bayraktar'ın kayınvalidesi Nükhet Erkaya üzerine geçirildiğini öğrenen hak sahipleri, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu.
Mağdurlar, Cumhuriyet Savcılığı'nın yapacağı soruşturmayı merakla bekliyor.

batik-muteahhit-daireleri-kayinvalidesinin-ustune-yapmis
Batık müteahhit daireleri kayınvalidesinin üstüne yapmış
sendikayi-da-dolandirmis-500-bin-tl-tazminat-odeyecek
Sendikayı da dolandırmış: 500 bin TL tazminat ödeyecek