Bu sebeple özel bir bakıma ihtiyaç duyarlar. Özellikle yenidoğan bebekler için tercih edilecek ürünler son derece önem taşır. Bu durum belli aya ve yaşa gelene kadar devam eder. Günümüzde yeni anne adayları, tecrübeli anneler bebeklerine ürün tercihi yaparken en hassas bir biçimde araştırma yapar ve en doğru ürünü tercih etmeye çalışır. Kimyasal içeriği olan, renklendirici ve boya içeren ürünler bebeğin hassas cildine zarar vererek doğal yapısını bozar ve ilerleyen zamanlarda çeşitli cilt problemlerinin oluşmasına zemin hazırlar. Bu sebeple anneler bebek bakım ürünleri seçerken kimyasallardan uzak, doğal ve organik ürünler tercih etmelidir. Bebeğinizin bakım rutininde size yardımcı olabilecek maddelere birlikte göz atalım.

  • Her gün yıkanması gereken minikler için Mustela bebek şampuanı bakım rutinin ilk adımıdır.
  • Temizlik sonrası bebeğinizin cildinin rahatlaması ve rahat uykuya dalması için Mustela bebek yağı veya Mustela krem cilde masaj yapılmalıdır.
  • Bezlenmeden önce Musteka pişik kremi sürerek oluşabilecek pişiğe karşı hassas cildi korunmalıdır.
  • Bebeğiniz atopik (kuru, çok kuru) cilde sahipse Mustela Stelatopiacilt serisi tercih edilmelidir.
  • Özellikle yaz aylarında Mustela güneş kremi ile bebeğinizin hassas cildini güneşin zararlı ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı korumanız önemle tavsiye edilmektedir.

Mustela Bebek Şampuanı!

%92 doğal içeriklerle üretilen Mustela şampuan, paraben, fitalat, fenoksietanol gibi zararlı kimyasallar içermeyen özelliği sayesinde alerji riskini en aza indirgeyerek geliştirilmiştir. Saç ve vücudu nazikçe temizlerken, içeriğindeki avakado özü sayesinde bebeğin hassas cildini korur. Gliserin ile cildin ve saç derisinin kurumasını engelleyerek nemlendirir ve besler. Hipoalerjenik formülü sayesinde Mustela şampuan ürünleri yenidoğan bebekler dahil, tüm bebek ve çocuklar için kullanıma uygundur.

Sizde tüm Mustela ürünlerini incelemek ve fırsatlarla hemen sahip olmak için tıklayın.