TMMOB Makina Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi 67'inci Geleneksel Gecesinde Devrek önceki dönem Belediye Başkanı ve Makina Mühendisi Mustafa Semerci'ye, 'Meslekte 50. Yılını Dolduran' Makine Mühendisi olarak plaket takdim edildi. Mustafa Semerci'nin plaketini Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı verdi. Gecede meslekte 40 ve 25'inci yılını dolduran mühendislere de plaket takdim edildi.

Duygulu anlar yaşayan Mustafa Semerci, "Ben hep özel sektörde çalıştım. 50 yıl olmuş... Çok gururlandım. İnşallah buradaki arkadaşlarımız 50. yıllarda burada buluşur" dedi.

Mustafa Semerci'ye plaket takdim eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, "Mustafa Semerci arkadaşım alkışı fazlasıyla hak ediyor. Koskoca 50 yıl... Yarım asır demek...80'li yıllardan bu yana beraberiz. Belediye Başkanlığı döneminde de mevkidaşı yaptık. Demirel ile Özal'ın da söylediği gibi hiç kavga etmedik. Günümüzdeki kamplaşmaya ve ili ayrı partili olsak da kavgaya düşmedik" dedi. Semerci, oda yönetimine ve geceye katılanlara teşekkür etti.