Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Kuvvetli ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve Rektör yardımcılığı görevine getirilen Prof. Dr. Şenol Hasan Kutoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İş dünyası ile üniversitenin birlikte hareket etmesinin öneminin dile getirildiği ziyarette kentten marka isimlerin çıkması için çaba gösterdiklerini ifade eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Kuvvetli, "Yaklaşık 20 yıldır kentimizde yaşayan Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer hocamızın rektör olması bölgenin dinamiklerinin bilinmesi açısından da çok önemli. İş dünyası ile üniversitenin iş birliğini daha da artırarak Tosyalı, MFA gibi marka değeri yüksek kurumların oluşmasını hedefliyoruz. Bu anlamda projelerimiz var. Önümüzdeki günlerde üniversitemizle daha sık bir araya gelerek iş dünyası ile üniversitemizi daha çok kaynaştırarak bunları hayata geçirmek istiyoruz" dedi.

Ziyaretten duydukları mutluluğu dile getiren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, iş dünyası ile üniversitenin iş birliğinin bölge ve ülke için önemine vurgu yaparak üniversite olarak projelere açık olduklarını vurguladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hasan Kutoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip iş birliğinin önemine değindi.