21-24 Ekim 2021 tarihleri arasında Portekiz'de düzenlenecek olan 44 ülkenin katılacağı Veteranlar Dünya Judo Şampiyonasına MFA Zonguldak Spor Kulübü sporcuları Murat Uzun ve Metin Sönmez Portekiz'de Zonguldak'ı temsil edecek. Şampiyonanın son hazırlıklarını gerçekleştiren Murat Uzun ve Metin Sönmez şampiyonluk hedeflerken, alacakları başarılı sonuçlarla tüm dünyada hem kendilerinin hem de MFA Zonguldak Spor Kulübü'nün adını duyurmayı hedefliyorlar.

ŞAMPİYONA ÖNCESİ MURAT UZUN MİLLİ GURUR YAŞADI

Portekiz'de düzenlenecek olan Veteranlar Dünya Judo Şampiyonası'na katılacak olan Murat Uzun'a şampiyona öncesinde Ankara'da Federasyon Başkanı Sezer Huysuz Milli forma hediye etti. Milli formayı gururla teslim alan Murat Uzun hedefinin Portekiz'de Milli formayla kürsüye çıkmak olduğunu söyledi.

MURAT UZUN: "KÜRSÜYE ÇIKMAZ NASİP OLUR İNŞALLAH"

Milli gurur yaşayan Murat Uzun yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Allah'ıma sonsuz şükürler olsun, inşallah tamamına erdirir. Bugün milli formalarımızı Ankara'da Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz'dan teslim aldık. Bir aksilik olmadan, hayırlısı ile 20-24 Ekim'de Portekiz'de giymek ve kürsüye çıkmak nasip olur inşallah"