Türkiye Kadınlar 2'nci Voleybol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak MFA Spor Kulübü, Cumartesi günü saat 14:00'da Site spor salonunda lider Çiftlikköy Belediyespor'u konuk edecek.

Zonguldak MFA 21 puanla 2'nci sırada yer alırken, Çiftlikköy Belediyespor ise 24 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Ligin flaş ekiplerinden temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü rakibini yenerek zirve yolunda bir engeli daha geride bırakmanın planlarını yapıyor. Zonguldak MFA ligin ilk yarısında deplasmanda güçlü rakibi Çiftlikköy Belediyespor'a mağlup olmuştu. MFA hem rövanşı almak hem de taraftarına coşkulu bir galibiyet hediye etmek istiyor.

CADDELERE PANKART ASTILAR, ZONGULDAK'I DAVET ETTİLER

Öte yandan MFA Zonguldak Spor Kulübü yönetimi Gazipaşa Caddesi'ne dev pankart asarak Zonguldaklı voleybolseverleri destek vermeye davet etti. Maça gelen taraftarlar karşılaşmayı ücretsiz izleyecek.
MURAT UZUN ZONGULDAK'A SESLENDİ

MFA Kurucu Ortağı ve Genel Koordinatörü Murat Uzun, bu önemli karşılaşma öncesinde Zonguldaklı voleybolseverlere seslendi. Uzun önce voleybolseverleri önce uyardı, sonra maça davet etti.

İşte Murat Uzun'un mesajı: "HAYDİ ZONGULDAK, UYARI VE DAVET Uyarımız kalbi güçlü olmayan gelmesin! Yarın, Cumartesi (25.12.2021) Site Kapalı Spor Salonunda saat 14:00'te çok büyük bir heyecan fırtınası esecek.

Davetimiz ise; 1.lig hedefi ile yola çıkan ve Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Lig 4. Grup'ta 3 puan farkla 2. sırada yer alan MFA Zonguldak Spor Voleybol Takımımız, lider Yalova Çiftlikköy'ü misafir edecek. Kömürün Kızları tüm Zonguldak'ı ailelerimizi takım kaptanı Tuğçe Dalar'ın mesajı ile bu önemli maça çağırıyor"