MHP MYK Üyesi Murat Kotra, CHP'li Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından 'Sevgi Barış Dostluk' ödülünün 'Tıbbi Atık' Türk Tabipler Birliğinin Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya verilmesi CHP zihniyetinin gerçek yüzünü gösterdiğini söyledi.
Murat Kotra, "CHP zihniyetinin gerçek yüzünü
aziz milletimize bir kez daha göstermiştir. Şaşırdık mı? tabiki şaşırmadık. Bunlar dost düşman ayrımından bihaber gafillerdir. Milli atılımı engellemek, tarihi haklarımızı eritmek için çırpınırlar. Adına 'demokrasi' derler, terör örgütünün hedeflerine perde çekerler. Adına 'barış' derler, ihanetin aklanmasına, bekanın tahrip edilmesine heves ve hizmetkarlık ederler. Adına 'özgürlük' derler, devlete ve millete hakareti normal ve sıradan gösterirler.
Bugünkü CHP, Atatürk'ün CHP'siyle yollarını ayırmış, Türk ve Türkiye düşmanları ile dost olup kol kola girmiştir. CHP, emperyalizmin gece bekçisi, Türkiye düşmanlarının kule nöbetçisidir. Karşımızdaki CHP siyaseti, tarihsel çizgisinden vahim bir sapma haline delalettir. Bu CHP'nin aklı kiralık, siyaseti rehinli, istikameti aşırı risklidir. HDP ile al takke ver külah içindedir. PKK ile tesis edilen gizli kapaklı ilişki ve irtibat ağlarının tam ortasındadır. YPG ise CHP'ye göre sözde vatanlarını savunan bir örgüttür. Kandil CHP'yi arkaladıkça, CHP'ye arka çıktıkça, HDP ile CHP zillet şemsiyesi altında el ele yürüdükçe kirli çamaşırlar birer birer etrafa saçılmaktadır. Türkiye'nin milli tezlerine, terörün hakkından gelmek için devam eden yüksek mücadele sürecine yabancı kalan bir partinin gerçek yüzünü aziz milletimiz mutlaka görmelidir.
Kim ne yaptıysa bedelini ödeyecektir. CHP terör ve destekçileri ile arasına mutlaka mesafe koymalıdır" dedi.